Érdemes lenne-e megverni egy személyt ezzel az indokkal?
Az én történetem egyszerű: Tavaly nyáron beléptem egy futballklubba (amatőr, falusi), gondolván hogy nem vagyok olyan jó, de mivel ez csak amatőr, semmi bajom nem lehet belőle. Tévedtem. Ennek alkalmából hogy elzavarjanak az egyik (kb 50. kilós kisujjvastagságú) velem egy idős srác elkezdett kötekedni, megalázni mások előtt. Szeptemberben még jártam focizni, egészen addig, amíg a buszon hazafelé az iskolából elkezdett hangosan megalázni, leszólogatni mindenki előtt.
Nos én októberben kiléptem a csapatból, de csak mostanában merült fel bennem a dolog, hogy gyakorlatilag lekorlátozta a gyerek a szabadságomat
Októbertől arra fókuszáltam, hogy eddzek.
A tervem az, hogyha egy busszal jövünk haza, leszállnék a sráccal egy megállóban és elbeszélgetnék vele, majd a beszélgetés végén jól összeverném ahogy megérdemli.
Tanácsok?
Ha már futja a gúnyos válaszokra, akkor úgy tűnik te már eldöntötted mit akarsz. Ezért kár volt kiírni a kérdést ha te jobban tudod mit akarsz és mi a jó.
Hidd el, itt az sem érdekel senkit ha megölöd a másikat, mert nem a mi életünket cseszed el vele. Ha neked verekedni kell, akkor verekedj. Ha feljelentenek akkor te minden leszel, csak áldozat nem.
Egyébként ha kicsit megagyalja azért még nem jelentik fel.
Nem összeverni kell.
Szal nem félholtra.
Mondjuk ja szerintem.
Azt az ilyen embereknek amúgy is előbb utóbb szétrobban az agya.
Belső feszültség.
A másik ilyen amikor a gyerek írja FB-n (ez egy másik eset) hogy a kva anyámmal miket csinált éjszaka meghogy haverjaival összever.
Egy esetleges verekedésben ez bizonyítéknak számít?
Ezek milyen gyógyszert szednek?
És arra isznak vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!