Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy hagyjam abba a szorongast?

Hogy hagyjam abba a szorongast?

Figyelt kérdés
Amikor megyek az utcan es az emberek ramneznek folyton arra gondolok, hogy elitelnek es arra gondolnakennyire rossz latvany vagyok. Elegge onbizalomhianyos vagyok, emiatt folyton szorongok, hogy mit gondolnak rolam akik meglatnak. Ez mar nagyon zavaro. Nem szeretek emberek koze menni. Mivel full feketeben jarok(mivel metalos vagyok) szoktak bamulni. Hogy tudnam legyozni a szorongast es megfelelesi kenyszert?

2018. febr. 3. 20:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kérdező... Azt hittem higy ha metálos valaki akkor pont leszarja hogy ki mit gondol róla...

Amúgy miket hallgatsz? Várj, kitalálom! BVB, AA, BMTH?

2018. febr. 4. 19:46
 22/23 anonim válasza:
50%

Sok hülye ajánlgatja itt a füveket meg a nyugtatókat egy 14 éves srácnak, gratulálok mindenkinek.

A kérdésedet félig megválaszoltad: önbizalomhiányos vagy. Hát önts magadba önbizalmat. Még fiatal vagy, nem alakult még ki benned ez teljesen, de ha megakarod előzni a sok fejfájást és felesleges gondolkodást akkor szard telibe hogy vadidegenek mit gondol(hat)nak rólad. Halál komolyan. Ki a gyászt érdekel? A stílusodat felvállalod, innentől kezdve ne foglalkozz vele ha valaki kicsit csúnyábban néz rád.

Mindenkinek magának kell megtalálnia hogy mi motiválja, lehet ez barátnő, sport, zene, hobbi, haverok, akármi. Ami motivál az önbizalmat is ad. Találd meg a sajátodat.

Amúgy meg, tényleg szard telibe idegen emberek véleményét. Ne vedd a lelkedre, ne filózz rajta túl sokat. Csak magadnak ártasz vele, aztán írod ki ide a kérdéseket ahol a sok hülye (tisztelet a kivételnek) adja a tanácsokat hogy kezdj el füvezni meg gyogyózni, talán mindjárt meg is adják valamelyik haverjuknak a telószámát hogy kitől tudnád beszerezni. Ne vicceljünk már emberek. Ha valakinek baja van azt meg lehet és meg is kell oldani magától, ilyen szarságok nélkül.

Én szurkolok neked.

2018. febr. 5. 00:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem kell megfelelni senkinek sem! Aki másnak akar megfelelni azt kihasználják és meg is érdemli!
2018. febr. 8. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!