Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy hagyjam abba a szorongast?

Hogy hagyjam abba a szorongast?

Figyelt kérdés
Amikor megyek az utcan es az emberek ramneznek folyton arra gondolok, hogy elitelnek es arra gondolnakennyire rossz latvany vagyok. Elegge onbizalomhianyos vagyok, emiatt folyton szorongok, hogy mit gondolnak rolam akik meglatnak. Ez mar nagyon zavaro. Nem szeretek emberek koze menni. Mivel full feketeben jarok(mivel metalos vagyok) szoktak bamulni. Hogy tudnam legyozni a szorongast es megfelelesi kenyszert?

2018. febr. 3. 20:27
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszat, segitettetek,
2018. febr. 3. 21:01
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
A nyugtató károsabb mint a fű, de hajrá.
2018. febr. 3. 21:26
 13/23 anonim ***** válasza:
De károsabb, olyan mintha dohányozna, meg néha "freakoutot" okoz. 14 évesnek pláne nem kéne ajánlani.
2018. febr. 3. 21:33
 14/23 anonim ***** válasza:
vagyis a füvet nem kéne ajánlani. én ismerem a füvet és a nyugtatót is. a füvezés nem károsabb mint a piálás, de a kontrolláltan szedett nyugtatóhoz képest olyan mintha azt ajánlanád h minden este rúgjon be
2018. febr. 3. 21:35
 15/23 anonim ***** válasza:

Pszichológus - mivel a frontinnál sokkal lazább gyógyszerek vannak

Elég betegesen hangzik de a rexetintől olyan elvonási tüneteid lesznek amitől leszarod a világot, mintha belennél rúgva, csak eszednél vagy :)

Lehet ezzel játszani

A stílusod pedig soha ne szégyeld! Büszke vagyok rád!

2018. febr. 3. 22:56
 16/23 anonim ***** válasza:
ez a rexetin érdekel, lehet kérek következőleg a pszihómtól :D szóval akkor is nyugtat amikor szeded, meg akkor is amikor abbahagyod?
2018. febr. 3. 23:00
 17/23 anonim ***** válasza:

Igen, így van

Antidepresszáns

Nem tudom milyen következményekkel jár amúgy ez, de például mondjuk volán mögé ülés elképzelhetetlen úgy

2018. febr. 3. 23:07
 18/23 anonim ***** válasza:
Meg olyan fura úgy az alvás, olyan mintha végig ébren lennél
2018. febr. 3. 23:12
 19/23 A kérdező kommentje:
22:56 koszonom, segitettel:)
2018. febr. 4. 07:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha látsz embert kívánj neki godolatban valami jót. Mindenkinek, ne válogass. Koncentrálj a mellkasodra, és onnan küld az áldást.
2018. febr. 4. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!