Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan hagyjam abba a szorongást?

Hogyan hagyjam abba a szorongást?

Figyelt kérdés
Már egy fél éve folyamatosan szorongok, az utolsó egyetemi tárgyam vizsgájánál kezdődött, és azóta "beakadtam". Most lesz a záróvizsgám, de így munka és tanfolyam mellett elég nehéz ezt így cipelni. Utólag jöttem rá, hogy túlvállaltam magam, de az is megnehezíti a dolgot, hogy a folyamatos szorongás bennem van, ha pedig éppen semmi probléma nincs, akkor már indokolatlan hülyeségeken kezdek el szorongani, és kattogni. Ez az egész számomra azért is nehéz, mert nem voltam soha ilyen, könnyen vettem a dolgokat, és úgymond "leszartam" a problémákat és sokkal könnyebb volt minden. Próbálkoztam én már pszichológussal, relaxációval, folyamatosan sportolok, mégsem tudok megszabadulni ettől az érzéstől.

2017. máj. 7. 19:09
 1/1 anonim ***** válasza:
A krónikus szorongás kemény dió, de nem lehetetlen megszabadulni tőle.Ha egy-két dologtól nem javul, akkor több mindent is kell csinálni párhuzamosan és kitartóan. Keresni kell egy JÓ (!) pszichomókust, aki néhány beszélgetés után kitalálja veled együtt, hogy mi lenne neked az igazán jó.És az is könnyen meglehet, hogy a szorongásod valódi okára nem is jöttél még rá! Mint sokan mások. Pl. 2 évvel ezelőtt meghalt a kutyád, vagy 3 évvel ezelőtt nagyot csalódtál valakiben.Szóval szakember, tanakodás, módszerek kipróbálása, és alkalmazása!Kitartást, sok sikert!
2017. máj. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!