Miért mondta, hogy hagyjam békén?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal és minden jó volt vele. Mindenről tudtunk beszélgetni, hülyülni. Már több is alakult köztünk.
Aztán egyszer csak, nem írt, nem válaszolt. Vagy csak keveset. Kérdeztem mi a baja, azt mondta nincs jól, jobb ha meghalna. Faggatóztam, de nem akarta elmondani. Ha kérdezem mi van vele, azt mondja semmi. Nincs kedve beszélgetni senkivel, de facen meg fent van meg lájkolgat másnak.
Kérdeztem tőle, hogy zavarom? Azt mondta nem. De nem mond semmit, csak hogy nincs kedve beszélgetni. Mondtam neki, hogy segítek bármiben. Vagy hagyjam inkább békén? Azt mondta hagyjam békén.
Nem értem, hogy hülyít vagy tényleg valami nincs rendben nála.
Érdeklődjek még nála?
2017. aug. 16. 22:53
1/5 anonim válasza:
Tudom, nehéz, de ez már nem lesz jobb. Amúgy sem jó, ha olyannal vagy kapcsolatban, aki egyszer csak váratlanul otthagy.
2/5 anonim válasza:
Ha azt kérte,hogy hagyd békén,akkor hagyd, ha akar valamit tõled akkor majd jelentkezik.
3/5 anonim válasza:
Vagy elmennék hozzá személyesen, (de nem nyomulnék, ha nem akar látni, akkor venném a lapot és lelépnék rögtön) vagy tényleg hagynék neki egy kis idöt, ha érdekled, akkor egy héten belül ugyis rádir. Ha nem ir, akkor beprobálkoznék egy másfél hét mulva, hogy még mindig nincs kedved beszélgetni velem? Az itteni válasza már ugyis árulkodo.
5/5 A kérdező kommentje:
Lehet. De ha meg segíteni akarok elküld. Szerintem várok pár napot, aztán újra megkérdezem, hogy mi van vele.
2017. aug. 16. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!