Felvettek eladónak egy boltba. Szeretem csinálni de az ismerőseim szerint aljameló. Hogy reagaljak a kijelntéseikre?
Egy ruhaboltról van szó. Megszakadni nem kell de azért pörgős is tud lenni. A fizu nettó 120 de nem bánom mert a főnökség korrekt és alaposan betanítottak és segítenek mindig ott ahol tudnak a mai napig. Pedig már 3 hónapja ott vagyok és ha elakadok akkor normálisan elmagyarázzák mit hogy csináljak. Nekem ez sokat számít a mai sok tirpák főnök között ezért az is lenyelem hogy a fizu kevés. Viszont az ismerőseim szerint ez aljameló és képtelenek felfogno hogy szeretem csinálni. Hogy reagáljak a rosszalló kijelentésekre ?
25/L
Szard már le őket... hadd károgjanak :D
Nekik jó szar életük lehet, ha ráérnek veled foglalkozni.
Lehetséges reagálás:
- Tényleg? Nahát! Ha nem mondod, biztos, hogy bután halsz meg! :-)
- Nekem tetszik itt, a főnök is normális. Nálatok mi a szitu? :-)
- Köszönöm, hogy megosztottad velem az értékes kijelentésedet. Biztos, hogy otthon kinyomtatom, és bekereteztetem a falra... Biztos, hogy te az ismerősöm vagy? nem egy álruhás Nav-os? :-)
Mindegyik után kissé lenéző mosoly dukál :-)
Ha neked tetszik ott, nyugodtan jelezd ( hosszú távon még a fizuk is nőni szoktak). Ha a visszajelzésed miatt otthagy, legalább tudod, milyen ember a valóságban, és nyugodt éjszakád lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!