Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ismerőseim miért hitegetnek...

Az ismerőseim miért hitegetnek a magasságommal?

Figyelt kérdés
Anyám és más is azt mondja, hogy nem vagyok alacsony, miközben 170 vagyok, ami nem tudom, hogy mi más lenne, ha nem alacsony. Rendszerint ez akkor hozódik fel, amikor azzal érvelek, hogy a magasságom miatt nincs barátnőm és ők képtelenek megérteni. Folyton azt hajtják, hogy milyen jóképű és intelligens vagyok, miközben olyan kicsi a fejem mint egy serdülő 15 évesnek (a testalkatomról nem is beszélve) és az egyetemen is durván bukdácsolok. Komolyan mondom, sokkal jobban fáj, ha valaki feleslegesen áltat, mintha a szemembe mondaná az igazságot. Miért gondolkoznak így a közeli hozzátartozók? Amikor meg elmondom magamról az általam gondolt reális véleményeket (hogy nem vagyok egy jóképű pasi csak egy infantilis introvertált gyerek testbe zárt megtört lélek), akkor meg kiverik a balhét, hogy milyen ostoba vagyok, miért mondok magamról ilyeneket és nincs önbizalmam, hogy képzelem ezt. Most komolyan? Hazudjak saját magamnak? Miért nem ismerik azt a szót, hogy REÁLIS ÉNKÉP.

2016. aug. 26. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Én 165cm vagyok, mégis van barátnőm. Te csak ráfogod a magasságodra, hogy ne a te hibád legyen a sikertelenséged

Az ismerőseidnek igaza van.

2016. aug. 26. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Semmi gond a magasságoddal. Ez nem extrém alacsony. Normális magasság.

Biztosan nem a magasságod miatt nincs barátnőd. Hiszen rengeteg olyan lány vagy, aki bőven 170 cm alatt van. Én 175 vagyok és volt olyan barátom, aki pár cm alacsonyabb volt nálam. Egyikünket sem zavart. Szóval ez nem ennyire meghatározó.

A gond inkább azzal van, hogy te ebből ekkora ügyet csinálsz és minden rosszat ennek tulajdonítasz.

2016. aug. 26. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

160 centis a pasim. És imádom. Na bumm.

21/N

2016. aug. 26. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

1. A 170 cm-es magasság nem túl kevés, egy ekkora ember nem alacsony.

2. Nem a magassaágod miatt nincs barátnöd.

3. Amit te gondolsz magadról az NEM a reális énképed, hanem egy torz kényszerképzet.

4. Egy felnött férfinek a feje NEM nagyobb, mint egy kamasznak.

5. Ez a vélemény: "milyen ostoba vagyok, miért mondok magamról ilyeneket és nincs önbizalmam" a reális, nem amit te gondolsz.

2016. aug. 26. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor én mint mondjak 158 centi magassággal? 25/F
2016. aug. 26. 21:52
 6/6 1112 ***** válasza:
Lehet,hogy nem csak áltatnak, a magasság tényleg nem minden. Reális énkép, hát, te meg túl borúsan látod a dolgokat, inkább örülj mindennek, amid van, mondjuk ez a szöveg most nem biztos, hogy ide illik. De figyu már, biztos van valami jó tulajdonságod is, amiért lehet téged szeretni. Lehet, hogy a hozzáállásodban van a baj, mert anélkül talán nem is tudnál bevonzani valakit; mert a saját valóságunkat mi teremtjük meg, és ha tebenned az van, hogy "á, én nem kellek senkinek", akkor tényleg nem is fogsz, lehetséges; meg hát amúgy a kisugárzáson is meglátszik, hogyha te nem érzed jól magad a bőrödben, szerintem inkább csak fogadd el magad, és ne görcsölj rá, kicsit lazulj el , és majdcsak betoppan valaki.
2016. aug. 27. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!