Miért kell megsértődni, hogy ha törlök embereket az ismerőseim közül Facebookon?
Figyelt kérdés
Vannak akikkel egyáltalán nem beszélek akkor nem látom értelmét hogy lássák a profilomat, bezzeg ha törlöm őket akkor mint egy kis gyerek úgy megsértődnek 😂2018. jan. 2. 10:35
1/8 anonim válasza:
Rontod az illető ismerősök létszámát :) Sokan megszállottan gyűjtik az ismerősöket. Lényeg, minél többen legyenek.
2/8 anonim válasza:
Ne is mond. Nekem is volt 800 ismerősöm de miután kb 100al beszélek ezért kitöröltem a többit. Na persze ilyenkor már jött a háborgás. Mivel faluban éltem ezért még pletykáltak is rólam.
3/8 anonim válasza:
Nálam dettó ez megy. Volt régen kb 450 ismerősöm, és csak alapból azt jelöltem be akivel tényleg tartom a kapcsolatot, és köszönök is neki az utcán. Na ugye mióta abbagagytam a sulit pontosabban befejeztem, és a bulizó időszakom is véget ért, akkor sokan lemorzsolódtak rólam. Kb fél éve kezdtem törölni az ismerőseim közül főleg azokat akivel már jó 2-3 éve nem beszéltünk. Ugye előtte kiírtam a falamra hogy mire készülök, és ha nekik fontos vagyok akkor tegyenek is érte. Szóval páran a régiek közül már írtak is hogy izé meg minden. Akik meg nem őket töröltem is. Először csak feleztem az ismerőseim számát, aztán amikor olyanom volt, akkor az összes többit akivel szintén évek óta nem beszéltünk. Persze nálam is volt sértődés meg izé, de meg is mondtam hogy nem az a célom hogy gyűjtsem az ismerőseimet.
4/8 anonim válasza:
Csinálj ismerős csoportokat. Külön a közeli és külön a távoli ismerősöket. Utána már tudsz úgy megosztani dolgokat, hogy csak a közeli ismerősök lássák. Akkor nincs sértődés sem, és te se kötsz mindent futó ismeretségek orrára.
5/8 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogyan jönnek rá, hogy kitörölted őket? Azt lesik, hogy mikor törli őket ki valaki? Főleg ha csak ismerősöket gyűjtenek, s több száz, ha nem ezer ismerősük van, nehéz kiszúrni, ki hiányzik az ismerősök listájáról.
Én csak egyszer kaptam rajta valakit, eszembe jutott az általános iskolai nagy "szerelmem", (nem jártunk, csak bele voltam esve) és rákerestem, hogy mi van vele, de láttam, hogy már nem vagyunk ismerősök... Először rosszul esett, hiszen jóvan voltunk, osztálytársak voltunk, de meg lehet érteni, hiszen már minimum 5 éve nem láttam, szóval belenyugodtam.
6/8 anonim válasza:
Én nem sértődök meg, felölem törölheted az összeset.
7/8 anonim válasza:
Nekem úgy jöttek rá sokan hogy volt egy fbos kiakadásom (15 voltam) és gondolom arról beszélgettek meg nézegetni akarták a profilomat amikor észre vették hogy hoppá szinte semmit sem látnak mert nem vagyunk ismerősök. Főleg ez a társaság balhézott.
8/8 anonim válasza:
Egyébként van egy program, ami "figyeli", hogy törölt-e téged valaki. Én telepítettem ezt, de csak kíváncsiságból, hogy kik törölnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!