Felvettek eladónak egy boltba. Szeretem csinálni de az
ismerőseim szerint aljameló. Hogy reagaljak a
kijelntéseikre?
Figyelt kérdés
Egy ruhaboltról van szó. Megszakadni nem kell de azért pörgős is tud lenni. A fizu nettó 120 de nem bánom mert a főnökség korrekt és alaposan betanítottak és segítenek mindig ott ahol tudnak a mai napig. Pedig már 3 hónapja ott vagyok és ha elakadok akkor normálisan elmagyarázzák mit hogy csináljak. Nekem ez sokat számít a mai sok tirpák főnök között ezért az is lenyelem hogy a fizu kevés. Viszont az ismerőseim szerint ez aljameló és képtelenek felfogno hogy szeretem csinálni. Hogy reagáljak a rosszalló kijelentésekre ?
Egyszerűen hozd fel nekik az érveidet, hogy szerinted miért éri meg / miért szereted csinálni. Ilyen egyszerű. Így kereskedelem terén tényleg sok "alja melót" lehet találni, egy ruhaboltban dolgozni eladóként viszont szerintem köszönő viszonyban sincs ezzel. Ez nagyon is egy kulturált, kellemes munka. Semmi baj nincs vele.
2018. jan. 12. 19:03
2/12 anonim válasza:
Akik leszólják a munkád ők mit dolgoznak?
3/12 anonim válasza:
Meg szabad kérdezni hogy ezek az ismerősök mivel foglalkoznak?
4/12 anonim válasza:
Nem értem az ismerőseidet! Miért lenne ez aljameló?
5/12 anonim válasza:
120e nettó szerintem nem rossz, ahhoz képest, hogy én éveket közmunkán tengődtem és vasárnap volt, hogy 10 órában dolgoztam a 40 fokban, míg más degeszre zabálta magát a strandon. ja, és általában azok szóltak le, hogy "ők nem dolgoznának 50 ezerért", akik munkanélküliek voltak. az attitűdödön múlik úgy is minden, ha jó a kisugárzásod látszik rajtad, hogy nem vagy elmaradott, bármilyen munkát végzel is pl. ganét hordasz..
2018. jan. 12. 19:25
6/12 anonim válasza:
Nem barátkoznék olyan emberrel aki leszólja a munkámat és ezzel engem lenéz. Ha meg nem barát, csak jött-ment ismerős akkor meg magasról leszarnám a véleményét. Nem mondanék rá semmit, mert egyszerűen nem érdekelne annyira hogy válaszra méltassam.
2018. jan. 12. 19:46
7/12 anonim válasza:
Tényleg az. Diákmelónak TÖKÉLETES, de néha nézek, mit keresnek ilyen 30 körüli nők a kassza mögött. Mármint azokra gondolok, akik nem kényszerből csinálják. Kicsit a szellemi szintedre utal, hogy ez téged kielégít.
2018. jan. 12. 20:40
8/12 anonim válasza:
Utolsó! Szerintem te összekevered a dolgozó 30 éves pénztárost, a dolgozni nem akaró, semmire való emberekkel.
Minden munkát el kell végezni, a gyári-, bolti- és irodai munkákat is! Nem egy iskolai végzettség minősíti az embert.
2018. jan. 12. 21:28
9/12 anonim válasza:
Bátran vágd arcukba, hogy itt legalább megbecsülnek emberileg s méltóságom is megmarad nem úgy mint nektek, akiket térdepelve szipatnak, meg farba kunak s hátuk mögött leszólják mindennek, egy haszontalan csicskának;)
Ők még ezt a munkát se tudnák elvégezni, de otthon sem:D
Tele az ország életképtelen, posztgraduális paraszttal, akiket egy gázszerelő is úgy meg tud alázni, hogy hihetetlen s "ezek" jönnek okosságokkal...hát vicces;)
2018. jan. 12. 22:29
10/12 anonim válasza:
Ha szereted csinálni, akkor ne foglalkozz másokkal. De nekem ez a 120 nagyon karcsúnak tűnik... :\
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!