Vannak terveim, de nem tudom elfogadni magam, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A legnagyobb gond az, hogy nem tudom elfogadni a külsőm. Vannak terveim, álmaim, szeretnék egy sikeres életét felépíteni, sokat utazni, de amint a tükörbe nézek vagy meglátok egy fotót magamról, lelkileg mélyre zuhanok. Próbálok ebből kitörni és elfogadni magam olyannak, amilyen vagyok, de nem megy. Vannak jobb napok, de az egész életemre hatással van ez. Hogy lehet ezen változtatni? 20F2018. jan. 9. 18:20
11/13 anonim válasza:
kezd kicsiben, vmivel és épülj rá
12/13 anonim válasza:
Tégy magadért is! Egy jó fodrász, smink, ruhák, egészséges kaja, sport, tánc, stb. Ha elkezdesz magadon is dolgozni, lassan eljutsz majd oda, hogy egy nap a tükörbe nézve mosolyogni fogsz!
13/13 anonim válasza:
"Eléggé intelligens vagyok, (lehet ez hencegésnek tűnik) lehet ez is az oka, hogy nagyon kritikus vagyok magammal"
Ha TÉNYLEG eléggé intelligens lennél, akkor nem vergődnél ennyit a külsőségeken.
Nézd meg az igazán sikeres embereket, egy nincs köztük, aki akár csak jól nézne ki.
Bill Gates, Warren Buffett, Mark Zuckerberg, Donald Trump, Soros György, Andy Vajna és még sorolhatnám végtelenségig.
Ezek már nem fiatal emberek, de fiatalon is borzasztó rondák voltak, de nem ezen gyötrődtek, hanem felépítették magukat és a pénzbirodalmukat.
Nos, ameddig te itt a Gyakorin szenvedsz a külsőddel, nyugodtan mondj le minden tervedről, mert ahhoz más hozzáállás szükségeltetik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!