Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lenne egy ilyen gép ami...

Ha lenne egy ilyen gép ami gombnyomásra megváltoztatna mindent veletek kapcsolatban melyik gombot nyomnátok meg?

Figyelt kérdés

1. gomb: Elvisz a jövőbe, hogy ott élj de egyik családtag, barát, szerelmed se lesz ott veled, korod nem változik, vár ott rad egy ház és egy munkahely

2. gomb: Vissza visz a múltba, ahol még az emberek földmüveskedtek, harcoltak, uralkodtak

Szintén nem lenne ott senki akit ismersz, korod nem változik, lesz ott is egy kis hazád, és megélhetésed

3. gomb: Átváltoztatna állattá, olyaná ami szeretnél lenni

4. gomb: Kitörli a memóriádból azokat a dolgokat amikre nem akarsz emlékezni

5. gomb: Kapnál 10 millió forintot de sose lehetsz boldog mással

6. gomb: Lenne egy olyan párod akivel örökké boldog lennél, de épp hogy megéltek

7. gomb: megöl a gép, cserébe meg gyógyítja az egyik haldokló családtagod, barátod, rokonod, szerelmed

8. gomb: elnyered az összes tudást a világon, okosabb leszel mindenkinél, beszéled majd az összes nyelvet is de a magányt is megtapasztalod, nem lehetsz boldog senkivel se

9. gomb: olyan külsőt kapsz amilyet akarsz, de a személyiséged is megváltozik, teljesen más ember leszel, egy gonosz, nagyképű öntelt ember, gonosz tettekkel

10. gomb: Inkább mégse veszed használatba a gépet

Ez a gép megváltoztatja az életed, de tudni fogsz arról hogy ezt a gépnek köszönheted.

Unatkozasból írtam ki ezt a kérdést. Akinek nem tetszik az ne válaszoljon.

Illetve aki válaszol, kifejtheti ha akarja hogy miért azt a gombot nyomta meg.

A gép használata ingyenes.

2017. nov. 23. 20:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
#1 Milyen állat? Mondjuk csirke a vágóhídon? Aha, azok biztos kevesebbet szenvednek.
2017. nov. 23. 21:09
 12/32 anonim ***** válasza:
A 7-est választanám: ha nekem így is rossz, akkor legalább másnak legyen jó.
2017. nov. 23. 21:15
 13/32 anonim ***** válasza:

Én a 8-ast választanám. Most is boldogtalan és magányos vagyok, de tudom, hogy mekkora érték a tudás.

24/F

2017. nov. 23. 21:18
 14/32 anonim ***** válasza:
mivel a 8. § megvan, nem használnám (:)
2017. nov. 23. 21:19
 15/32 A kérdező kommentje:

14, te kis okostojás:D

Koszi nektek is!

2017. nov. 23. 22:17
 16/32 anonim ***** válasza:
10-es gombot választanám, mert nem szeretném ennyire lesarkítani a lehetőségeimet, és nem hiszem, hogy bármi ér többet annál, minthogy szeressek és szeretve legyek. Ennek ellenére lehetek az, akinek az összes pont negatívuma bejön és fordítva is. Állok elébe..
2017. nov. 23. 22:41
 17/32 anonim ***** válasza:
10. Egyik se csinál boldog életet, ami jelenpillanatban megvalósítható lenne, ha képes lennék rá. De az idő is képes arra hogy teljen és telik. De én meg nem változok.
2017. nov. 24. 02:13
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Egész eddigi 27 évem alatt boldogtalan és magányos voltam, soha nem volt igazi barátnőm. Volt, hogy havi félmilliót kerestem de nem volt kivel megosztanom. Rá kellett jönnöm a pénz semmit nem ér,ha nincs az embernek társa... szóval a hatos lehetőséget választanám.
2017. nov. 24. 18:50
 19/32 anonim ***** válasza:
51%
18-as én azért ki tudnám használni. Utaznék pl.
2017. nov. 24. 19:25
 20/32 A kérdező kommentje:

Utazni, egyedül és magányosan? Vagy anyukával pl? Azért az mégse olyan mintha a szerelmeddel mennél.

Persze lehet egyedül is, csak.. annyira mégse lenne jó úgy. Kinek mi:)

2017. nov. 24. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!