Szerintetek mi (k) teszn (nek) egy lányt fiússá. Kapcsolatban lennétek egy fiús lánnyal (a szimolán fiús, de nem leszbikus lányokra gondolok)?
A lányok, nők legyenek lányosak, nőiesek.
Szépek legyenek és csinosak, lehessen rajtuk látni hogy igenis , NŐK.
Attól nincs rosszabb mintha valaki farmer nadrág, lógó kinyúlt póló, cigarettázva, napszitta cserzett bőr és NŐ az illető.
Hát kinek mi a fiús és a lányos. Pl. itt írja egy csaj, hogy fiús, amiért nem úgy öltözködik, mintha Hugh Hefner villájába menne, de amúgy szereti az egyberuhákat... ez amúgy sztem nem fiús dolog, de van, akitől ezt a kommentet kapta valszeg, hogyha nem vesz fel csöcskidobós ruhát, akkor nem elég nőies.
Nekem pl. olyan ismerősöm van, akit én fiúsnak tartok, aki:
- elég szókimondó, káromkodni sem "fél" (nem a minden 2. szava bmeg kategória mondjuk)
- kifejezetten fiús érdeklődési körei vannak (fegyverek, tankok, háborús történelem, repülőgépek, hajók, sport... semmi ilyen smink-divat-öltözködés, babázás, kertészkedés stb. ... filmek közül sem a romantikus filmeket részesíti előnyben egy-két kivétellel... a Titanicot szereti, de inkább a hajó miatt :D)
- nem öltözködik nagyon nőiesen (itt én most az alábbiakat értem: bő póló, nem túl alakot követő nadrág, edzőcipő, sporthátizsák, a hajával nem csinál semmit, nem igazán ápolja, sem a bőrét, ékszert nem hord, nem zavarja, ha összepiszkolódik a ruhája, nem szereti a színes dolgokat)
- alapvetően nem olyan nőies az arca sem, van benne legalábbis számomra egy kis fiússág
Amúgy ennek a lánynak nem nagyon volt baja azzal, hogy pasit találjon magának, de nyilván nem is a divatpasikkal ismerkedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!