Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi (k) teszn...

Szerintetek mi (k) teszn (nek) egy lányt fiússá. Kapcsolatban lennétek egy fiús lánnyal (a szimolán fiús, de nem leszbikus lányokra gondolok)?

Figyelt kérdés

2017. nov. 5. 08:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha farka van.
2017. nov. 5. 08:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi az a " szimolán fiús "?
2017. nov. 5. 08:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Szimplán*
2017. nov. 5. 08:43
 4/8 Bihar Valatonon ***** válasza:
Érdekes gesztusok, káromkodós, vagy legalább is sokat "he"zős szókincs. Meg a nőies ruhák mellőzése. ...ezt is le lehet bontani több kategóriára, hogy melyik lány mibe lehet fiús, és hogy az mennyire zavaró... nem igazán szimpatikus kapcsolatilag a dolog...
2017. nov. 5. 09:05
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Én pl fiús lány vagyok. Kívülről ez annyiban nyilvánúl meg, hogy soha nem hordok csöcs/segg kidobós cuccokat + magassarkút. Viszont szeretem az egyberuhákat, szép felsőket. A hobbijaim viszont cseppet se lányosak.
2017. nov. 5. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

A lányok, nők legyenek lányosak, nőiesek.

Szépek legyenek és csinosak, lehessen rajtuk látni hogy igenis , NŐK.

Attól nincs rosszabb mintha valaki farmer nadrág, lógó kinyúlt póló, cigarettázva, napszitta cserzett bőr és NŐ az illető.

2017. nov. 5. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Lányként én azokat a lányokat látom fiúsnak, akik öltözködésben pl egyáltalán nem nőiesek - és itt most nem arra gondolok, hogy szimplán kényelmes ruhákat hord, vagy nem vesz fel magassarkút, mert ettől még lehet nőies szerintem az illető. Hanem vannak olyan lányok, akik folyamatosan ezeket a fiús, bő felsőket/pulcsikat hordják, és ha valamilyen kiegészítőjük van is, az legjobb esetben unisexnek mondható. Akikben nincs szinte semmi finomság, külsőre illetve viselkedést tekintve sem. Nem sok ilyen lányt ismerek egyébként, de egyik ismerősöm pl kifejezetten ilyen, mégis van barátja már jó ideje, úgyhogy nem lehetetlen dolog így se párt találni.
2017. nov. 5. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát kinek mi a fiús és a lányos. Pl. itt írja egy csaj, hogy fiús, amiért nem úgy öltözködik, mintha Hugh Hefner villájába menne, de amúgy szereti az egyberuhákat... ez amúgy sztem nem fiús dolog, de van, akitől ezt a kommentet kapta valszeg, hogyha nem vesz fel csöcskidobós ruhát, akkor nem elég nőies.

Nekem pl. olyan ismerősöm van, akit én fiúsnak tartok, aki:

- elég szókimondó, káromkodni sem "fél" (nem a minden 2. szava bmeg kategória mondjuk)

- kifejezetten fiús érdeklődési körei vannak (fegyverek, tankok, háborús történelem, repülőgépek, hajók, sport... semmi ilyen smink-divat-öltözködés, babázás, kertészkedés stb. ... filmek közül sem a romantikus filmeket részesíti előnyben egy-két kivétellel... a Titanicot szereti, de inkább a hajó miatt :D)

- nem öltözködik nagyon nőiesen (itt én most az alábbiakat értem: bő póló, nem túl alakot követő nadrág, edzőcipő, sporthátizsák, a hajával nem csinál semmit, nem igazán ápolja, sem a bőrét, ékszert nem hord, nem zavarja, ha összepiszkolódik a ruhája, nem szereti a színes dolgokat)

- alapvetően nem olyan nőies az arca sem, van benne legalábbis számomra egy kis fiússág

Amúgy ennek a lánynak nem nagyon volt baja azzal, hogy pasit találjon magának, de nyilván nem is a divatpasikkal ismerkedett.

2017. nov. 6. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!