Miért érzik veszélyesnek a Pride-ot jó pár ember? Jó, hogy 20 ezer ember volt a Pride-on? Miért nem állnak ki egymásért az emberek? Miért nem érzik ezt fontosnak? Miért nem mentek ki a Pride-ra? Miért ítélkeztek előre a Pride-dal kapcsolatban?
Sosem értettem, mi a bajuk a melegekkel. Főleg a pasiknak. Mitől félnek, hogy este egyedül betámadják őket az utcán és s.ggbek.ki lesz? Elárulom, a hetero pasik nők ellen sokkal többször alkalmaznak mind verbális, mind testi erőszakot és ők még annyira sem tudnak védekezni.
Azt is elárulom, hogy minél több a meleg, annál kevesebb a vetélytárs.
Ha kimennek az utcára, azt meg miért kötelező nézni? Akit irritál, az menjen el onnan. Nem tudom felfogni, hogy egy évből egy napot miért nem lehet kibírni úgy, hogy másfele sétálsz mint ahol ők mennek, ha ez ennyire irritál.
Nem tudom, miért jön mindenki azzal, hogy ráerőltetik ezt. Ki erőlteti, ki tart pisztolyt a fejedhez, hogy nézd, hogy foglalkozz vele? Én hetero vagyok és nem mondogatom mégsem lépten-nyomon. Ismerek melegeket és ők sem mondogatják lépten-nyomon, hosszabb ismerettség után tudtam meg tőlük.
Van egy nagyon jó ismerősöm aki meleg és vele buliztam a legjobbakat... mert a hetero férfiak nem tartják annyiba sem a lányokat, hogy hajlandóak legyenek tudomásul venni, ha nemet mondok a szexre (vagy halálosan megsértődnek és mindennek elmondanak, vagy nyomulnak, bántanak).
Éljen a tolerancia! Én meg azoktól vagyok fóbiás - akik gyűlölködnek a melegekre!
bi vagyok mégsem megyek vonulni,és mutogatni magam mint valami kiállitási tárgy.női ruciban mit valami elfuserált bohóc.
Had itélkezzek ez is a vélemény nyilvánitás szabadsága,ha már holokausztott nem tagadhatok (holokauszt volt). állitsmeg várok.
neked jogod van itt sivalkodni nekem meg előre itélkezni.
"Ha kimennek az utcára, azt meg miért kötelező nézni? Akit irritál, az menjen el onnan. "
Mindjárt odamegyek a házad elé, elkezdek trombitálni. Aztán ha zavar, menj arra az éjszakára egy kényelmes motelba, nem kötelező hallgatni. Egyébként érdekes, nem azért mennek az UTCÁRA, NYILVÁNOSSÁG ELÉ, hogy nézzék őket??? Ráadásul azért tüntetnek, hogy az ELLENZŐK elfogadják őket, szóval pont őket akarják idegesíteni. Vagy mit gondoltál, hogy a nagy melegszeretőkkel csapnak egy baráti összejövetelt, akit meg nem érdekel, azt nem zavarják és szépen csendben elvannak?
" Ki erőlteti, ki tart pisztolyt a fejedhez, hogy nézd, hogy foglalkozz vele?"
A csapból is ez folyik. Mellesleg megint csak a trombitás hasonlatomat tudom felhozni.
"Én hetero vagyok és nem mondogatom mégsem lépten-nyomon."
Na EZ AZ, ami a melegeknek a követendő példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!