Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzik veszélyesnek a...

Márkó19940905 kérdése:

Miért érzik veszélyesnek a Pride-ot jó pár ember? Jó, hogy 20 ezer ember volt a Pride-on? Miért nem állnak ki egymásért az emberek? Miért nem érzik ezt fontosnak? Miért nem mentek ki a Pride-ra? Miért ítélkeztek előre a Pride-dal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Akar valaki diszkriminációt, terrorizmust, kirekesztést, bírósági pereket, előítéletet, zaklatást? ÉN NEM! ELEGEM VAN EZEKBŐL A ROSSZ SZAVAKBÓL, IDEGEN LATIN SZAVAKBÓL! A JÓ SZAVAK ÍME: BÉKE, TOLERANCIA, ÉS NYUGALOM, NYITOTTSÁG! MINDENKI EGYENLŐ, MINDENKI EGYENLŐ! MINDIG ITT VAGYUNK, MINDIG ITT LESZÜNK! Megállíthatatlanul! Sőt én fogok dolgozni a toleranciáért, békéért, ha már a homofóbiás emberek megakadályozzák, de engem nem lehet megakadályozni, MERT ÉN OLYAN VAGYOK MINT AZ ÁR: ÁTTÖRÖK MINDEN GÁTAT! A VÁLASZAIM: NEM NEM NEM! NEM JÓ HOGY LESZARJUK EGYMÁST, HANEM IGENIS FOGLALKOZNUNK, TÖRŐDNÜNK KELL EGYMÁSSAL, ÉS ELFOGADJUK A MÁSIKAT OLYANNAK, AMILYEN, ÉS TÁMOGATNI, SEGÍTENI KELL EGYMÁST!

#rendőrség #biszexualitás #leszbikus #diszkrimináció #tolerancia #Budapest Pride #ellentüntetők (szélsőjobboldaliak) felvonulás #diszkrimináció ellenesség #békés emberek #transzparensek
2015. júl. 15. 19:25
1 2
 11/12 anonim válasza:
44%

Huh. Szerintem jogosan hozzászólhatok a kérdéshez, mert 28 éves koromig homár voltam és nőgyűlölő. Aztán lett egy lány aki hajtott rám és mint emberbe beleszerettem és a punci utálat nála nem működött, már több mit tíz éve a feleségem, gyerekünk van stb.

Egyrészről vannak azok az utálkozók akik homik vagy bik, de normális életet élnek, mert nem tudják magukat elfogadni, meg akarnak felelni a társadalomnak.

Vannak azok a szélsőségesek akiknek kisebbségi komplexusuk van mert rondák, dagadtak, vagy kicsi a répa vagy nem működik.

Illetve vannak azok akiknek nem a melegekkel (én is ilyen vagyok) van a gondjuk, hanem azzal, hogy nem tartják be a társadalmi normákat.

Mikre gondolok itt:

Nem tud az apuka bevinni egy kisfiút a nyilvános wc-be mert tele van homikkal. Én se szeretem ha a lyukon kuksiznak undorító ha valaki a klozetban éli a nem életét.

Undorító, hogy azt kell hallgatnom egy kávézóban, hogy a másik asztalnál két homi arról nyüszög kivel, hogyan, mit. Vagy éppen mikor ebédelek valahol.

Ezek csak a hetero szempontból látott dolgok, de ha te meleg vagy tudod a többit is, a nem hűséges kapcsolatok, az állandó partnercserék, az alkalmi szexek parkokban stb.

Mit kell tenni? Normálisan viselkedni, öltözni, és a szexuális dolgokat zárt ajtók mögött végezni, nem kell táblát hordani meleg vagyok ez a te magánügyed, senkit nem érdekkel.

De a melegek erre büszkék, nem bírják ki, hogy ne fecsegjenek, ne reklámozzák azt ami senkit nem érdekkel. Mikor meleg voltam több száz hetero barátom volt, akik tudták ezt, a mai napig is haverjaim, barátaim leszarták, nem érdekkelte őket. Miért? Mert voltak erkölcseim, tartásom, nem ráztam magam férfi létemre és nem hordtam táblát meleg vagyok.

2015. szept. 30. 09:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy meleg aligha beszél úgy magáról hogy homár. és attól hogy valaki meleg, még nem nőgyűlölő. Ellenben hetero pasiban tudok ilyet....
2015. szept. 30. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!