Ha lenne egy ilyen gép ami gombnyomásra megváltoztatna mindent veletek kapcsolatban melyik gombot nyomnátok meg?
1. gomb: Elvisz a jövőbe, hogy ott élj de egyik családtag, barát, szerelmed se lesz ott veled, korod nem változik, vár ott rad egy ház és egy munkahely
2. gomb: Vissza visz a múltba, ahol még az emberek földmüveskedtek, harcoltak, uralkodtak
Szintén nem lenne ott senki akit ismersz, korod nem változik, lesz ott is egy kis hazád, és megélhetésed
3. gomb: Átváltoztatna állattá, olyaná ami szeretnél lenni
4. gomb: Kitörli a memóriádból azokat a dolgokat amikre nem akarsz emlékezni
5. gomb: Kapnál 10 millió forintot de sose lehetsz boldog mással
6. gomb: Lenne egy olyan párod akivel örökké boldog lennél, de épp hogy megéltek
7. gomb: megöl a gép, cserébe meg gyógyítja az egyik haldokló családtagod, barátod, rokonod, szerelmed
8. gomb: elnyered az összes tudást a világon, okosabb leszel mindenkinél, beszéled majd az összes nyelvet is de a magányt is megtapasztalod, nem lehetsz boldog senkivel se
9. gomb: olyan külsőt kapsz amilyet akarsz, de a személyiséged is megváltozik, teljesen más ember leszel, egy gonosz, nagyképű öntelt ember, gonosz tettekkel
10. gomb: Inkább mégse veszed használatba a gépet
Ez a gép megváltoztatja az életed, de tudni fogsz arról hogy ezt a gépnek köszönheted.
Unatkozasból írtam ki ezt a kérdést. Akinek nem tetszik az ne válaszoljon.
Illetve aki válaszol, kifejtheti ha akarja hogy miért azt a gombot nyomta meg.
A gép használata ingyenes.
Most épp a 11-est!
Egyedül lennék 1-2 hétre, minden külső hatástól mentesen. Csak fáradt vagyok...
Írtam volna még de akkor túl hosszú lett volna:D
Koszi nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!