Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elvesztettem az érdeklödést...

Elvesztettem az érdeklödést az emberekben?

Figyelt kérdés

Mindig magányos farkas voltam, nem értettem miért, fiatalon vágytam társaságra de sose jött össze, baratnöim voltak, de mindig egy.

Most felnött koromban mar egy baratot sem tudok felmutatni, es apámmal a kapcsolatom rossz, mindig visszautasitó volt, kiutált a családból. Hiaba végeztem egyetemet , úgy érzem munkában és mindenhol elöbb utóbb periferiara szorulok, mintha ugyanaz a játszma játszódna le mint apám és köztem annak idején.

Sajnos mostanra mar annyira elszoktam a kapcsolatoktól h nem is vágyok újakra és nem is tudok kialakitani egyet sem. Nem is tudom hogyan kell es nem is vágyok rá, untat mindenki.

41 éves vagyok.

Mit tudnak tenni? Mert ez azert nem normalis allapot

2017. okt. 14. 22:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mindig az ertekes es jo emberek miatt erdemes harcolni tovabb. Nem a rosszakert.
2017. okt. 15. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!