Hogyan kerüljem el az alkoholista szüleimről való érdeklődést?
Figyelt kérdés
Jövő héten elköltözők minden szó nélkül és egy munkásszálón fogok lakni.
Szóval ha kérdik tőlem
- honnan jössz
- szüleid stb.
mondjam azt, hogy halottak vagy, hogy tönkre tették az egész életem és számomra ők halottak?
2016. júl. 30. 11:23
1/7 anonim válasza:
Hát ezt csak te tudhatod hogy mit mondasz de a szüleidről nem muszáj beszámólj.
2/7 anonim válasza:
Mit kellene ugyan magyarázkodni?
Azt mondod: vidéken laknak.
És kész. Nem hiszem hogy mindenki azonnal életrajzot akar a szüleidről.
4/7 anonim válasza:
ha nem tartod veluk a kapcsolatot akkor mondd azt hogy meghaltak, semmi mast.
5/7 anonim válasza:
"Nem szeretnék róla beszélni" kész semmi közük hozzá
6/7 MZ.per.X válasza:
Én azt nem értem, hogy miért kell az alkoholizmust ennyire tabu témának venni.
Ha engem kérdeztek apám felől, akkor simán megmondtam hogy egy undorító alkoholista és nem tartom vele a kapcsolatot.
7/7 anonim válasza:
6#, mert szégyelli, ezért nem szeretne a szüleiről sztorizni. Én is szégyellem a testvéremet, a családommal nem mindenben értek egyet, ezért nem is sztorizok a munkahelyen magamról. Ami viszont furcsa. Te már túl vagy az apádon, a kérdező még nincs túl. Majd ha eltelik jó pár hónap, akkor talán már ő sem fogja a szőnyeg alá söpörni az emlékeit. Addig pedig tényleg elég az, hogy hogy hagyjuk ezt a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!