Ha szeretek valakit, de a barátaim, család, és mindenki a kapcsolat ellen van, mert azt mondják nem hozzám való a fiú mit tegyek? Mindenkit elvesztettem magam körül, mert őt válaszottam, és utálnak ezért, de ugy érzem nem tudok nélküle élni.
Szia. Tobb lehetoseg is felmerülhet. Es sok a kérdés is. Tulajdonképpen mi bajuk a paroddal? Mennyire ismered a kornyezetedet? Szerinted jo szándék vagy rosszindulat áll a negativ hozzaallasuk mögött? Ha kiderülne a kapcsolatodrol hogy megis mukodik elfogadnák idővel vagy végleg elveszitenel Mindenkit? Ha megsem működne visszafogadnanak e? Ha ezekre a kérdésekre válaszolt konnyebb lehet a mérlegelés ..hogyan tovább?
.. Minden jot es kivanom hogy jol alakuljanak a dolgok korulotted😉
Nem mindegy? Úgy is azt fogod tenni, amit akarsz. Mint ahogy már meg is tetted, de akkor minek egyáltalán megkérdezni???
Lehet, hogy teljesen jogos a félelmük, de az is lehet, hogy nem, mi ezt nem tudhatjuk.. ennyiből.
De azért az elgondolkodtató, ha körülötted már mindenki azt mondja, hogy nem lenne jó.
Ahogy már írtad: azt az illetőt választottad. Innentől kezdve nincs több kérdés, nem tudom minek kérdezted?
Szia!
Két dolog lehetséges.
Vagy rossz akaratú emberekkel vagy körülvéve, vagy látnak valamit amit Te még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!