A szüleim nem engednek konditerembe, mivel túl drágának tartják a bérletet, ami 100 lej, azaz kb.7000 forint. Ők legalább 400 lejt költenek cigarettára havonta, ami kb.30000. Jó megértem ez az ők fizetésük, de egy ennyit igazán megengedhetnének nekem, főleg, hogy bulikba sem járok, hétvégeken is maximum 20 lejt kb.1500 ft. -ot költök (maximum, de nagyon ritka) és nem mindig, de legtöbbször 10-re otthon vagyok. És elég jó tanuló vagyok (8-9).
Inkább gyűjts egy többfunkciós kondigépre, jobban jársz.
2016. máj. 23. 19:41
2/8 anonim válasza:
könyörögj még, segíts be a házi munkában stb
2016. máj. 23. 19:41
3/8 anonim válasza:
Edz saját testsúllyal, 2 év alatt simán kitanulod az összes fogást, aztán keresel valami munkát, vagy most nyáron elmész diákmunkára és megvan a pénzed a teremre.
2016. máj. 23. 19:43
4/8 anonim válasza:
A havi cigaretta árából már akár egy éves kondibérletet is vehetnél és ennyiből akár ki ia kupálhatnád magad azép, izmosra. Sosem fogom megérteni a sok "okos" szülőt, hogy a cigaretta mért fontosabb a gyereknél. Egy szülőnek az lenne a feladata, hogyha a gyereke valamit kér akkor azt megkapja vagy legalábbis a szülők törekednek arra, hogy a gyerekük boldog legyen és próbálják neki megadni a maximumot. Ha dohányozni tudnak akkor a gyereket is el kéne engedni konditerembe, ha neki ez a vágya. Ha nem telik rá, mert kidobják a pénzt arra a sz**ros cigarettára, el kellene gondolkodniuk azon, hogy abbahagyják a dohányzást és a gyerek vágyát, céljait támogassák, megteremtsék.
2016. máj. 23. 19:45
5/8 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy a házimunkában segítek (annak ellenére,hogy ezt nem erőltetik )
Elírtam véletlenül.. 15 vagyok és legálisan nem alkalmazhatnak,de szeretnék nyári munkát.
Hogyha van letett pénzem felpótolják pl. telefonra amikor kellett... De valamiért a konditermet nem preferálják..
2016. máj. 23. 19:59
6/8 anonim válasza:
találd fel magad
vízóra aknába lehet tolóckodni
faágon, vagy egy foci kapun húzódzkodni
két kézisúlyzóval azért 1-2 évig el lehet lenni.
fekvőtámasz úgy, hogy egyik kezed egy labdán vagy vízes palackon van
trx is nagyon brutál, edzőkötél néven 5ezer ft, de te is csinálhatsz magadnak.
Ezek lehet nagyon csóró dolognak tűnnek, de később visszagondolva jó emlék lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!