Nagyjából 2 hónapja kezdtem el konditerembe járni. (? )
Akkor még szálkásító étrendet használtam, el is értem vele a célt most viszont a tömegnövelésem lenne a cél , ehez tudnátok nekem segíteni összeállítani egy étrendet , lehetőleg ne legyen olyan sok étkezés mivel 5:20 kor kelek és mikor edzésem van 17:00 re érek haza,+ tömegnövelés céljából milyen fehérjeport szedjek , vitaminokat? És milyen gyakran egy nap és ha meg van az étrend akkor azt egyem folyamatosan, ne térjek el vagy változtassak rajta egy kicsit sem?
15f/59 kg 168 cm
Válaszotokat előre is köszönöm!
Tömegeléskor sem kell több fehérje, sőt, szálkásításkor emeljük meg inkább. A ch-t kell növelned és a zsír is mehet 1g x ttkg. Másban nem különbözik az étrend a szálkásításhoz képest. Az alapanyagok kb ugyanazok: fehérje: tojás, húsok, túró, protein tápkieg.
CH:zab, rizs, tk kenyér, krumpli, tészta, stb, sok zöldség
Zsír: lenmagolaj, halolaj, magvak.
Multivitamin: mega daily one plus vagy ha jobbat akarsz akkor multi pro plus
Olvasd el a sárga kapszula könyvet: google: sárga kapszula pdf.
Vitamin: mega daily one, vitabolic, ha meg jót akarsz akkor: multi pro
Fehérjét vegyél külön (mhn whey, stillmass fehérjéi, scitec 100% whey, biotech nitro pure whey, stb) . Nem kell tömegnövelő. Edzés után protein majd rá perccel már mehet szilárd kaja. Abban van ch is ugye.
Edzés előtt is rendes kaja legyen 1-1,5 órával, pl: csirke-rizs, zöldség.
Reggeli 5:20 tojásrántotta egy szelet tk kenyérrel
uzsonnya 8:00 1 tk szendvics zöldséggel csirkemell sonkával sajtal
+1 étkezéd 10:00 1 tk szendvics ugyanúgy
ebéd 13:00 rizs 100 g mondjuk 50 csirkemell vagy csirkecomb
14:00 kor edzés 15:00 kor mondjuk fehérje amit mondtál ,
17:00 tojás, vagy egy tk szendvics .
még este valamikor vitaminok így jó lenne? nem lenne kevés a fehérje a ch szerintem meg van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!