Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » S. O. S minden pénzem elveszte...

S. O. S minden pénzem elvesztettem, most mi lesz?

Figyelt kérdés

Kérlek ne szóljatok be, így is a világ legnagyobb idiótájának érzem magam. Ez egész ott kezdődött, hogy már egyideje fogadok sportra a bet365-ön. Eddig be is jött, több tízezer pluszban voltam, viszont abba a hibába estem, hogy mindig több és több kellett, míg MINDEN pénzem elvesztettem, pont most.. Tudom, nagyon nagyon hülye voltam, az egész pénzem felraktam 2 meccsre.. és mindkettő elment. Van egy fizetős oldal, ahol "tuti" tippeket adnak, sporthoz értő emberek. Most is volt több "befutó" tipp is, én ezek közül 2-re raktam de mindkettő elment, és nagyon sokat buktam, szószerint az összes pénzem. Abba reménykedtem, hogy ha esetleg az egyik jönne csak benne, akkor is bőven pluszban lennék. De most semmi nincs. Egyetem mellett ezzel próbáltam plusz pénzhez jutni, mert a tanulás miatt konkrétan semmi időm nincs, még magamra se, nem hogy a tanulásra.

A kérdés főképp az, hogy mit tegyek? Elmondjam a szüleimnek? Ismerem őket és tudom, hogy NAGYON kiakadnának, nagyon ellene vannak minden szerencsejátéknak. Azt se tudták, amikor nyertem, most főképp kiakadnának, megjegyzem jogosan. Ilyen szörnyen még sosem éreztem magam, kérlek titeket segítsetek. Valamilyen tanács most nagyon jól jönne. Szüleim borzasztóan ki fognak akadni.. Szerintetek el mondjam nekik? Ha igen, akkor hogy tálaljam? Egyszer biztos ki fog derülni, főleg hogy semmire se telik, ha kell valami szüleimtől kell kérnem és rá fognak jönni, hogy nincs pénzem. Nagyon kétségbe vagyok esve. Most egy életre megtanultam a leckét, az is biztos. Soha többet szerencsejáték.

Mit tegyek?

21/F

2016. aug. 26. 01:29
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Bocsánat, benne helyett be, sík ideg vagyok.
2016. aug. 26. 01:30
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha tanultál a leckéből, akkor most azonnal törlöd az összes játékos regisztrációdat.

Próbáld meg eladni valamidet, és kinyomorogni valahogy ezt az időszakot, de legfőképp TANULNI belőle!

2016. aug. 26. 01:35
 3/30 anonim ***** válasza:
77%

Mennyi pénzről volt szó?

Eleve baromság, hogy munka nélkül pénzt keress. Az milyen értéket teremtett a világban, hogy megtippeltél egy sporteseményt és mondjuk nyertél?

Építettél ezzel valamit? Terveztél valamit? Termeltél bármit?

Levágtad valaki haját vagy elvitted őt A-ból B-be mint egy sofőr?

Ezért mondják, hogy a sportfogadás az ördögtől való.

Menj, szerezz valami értelmes melót és hozd vissza a pénzed.

2016. aug. 26. 01:38
 4/30 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznos tippet mindenkinek, muszáj lesz dolgoznom, az már biztos.

Kb 200 ezer Forintól van szó, még leírni is borzalmas. Tudom, hogy ez másnak lehet nem nagy összeg, de nekem ez volt az összvagyonom és most semmim nem maradt. Semmi készpénz, esetleg eladom 1-2 holmim, hátha valamennyi pénzt már csak abból is össze tudok gyűjteni. Szüleimmel mi legyen?

2016. aug. 26. 01:45
 5/30 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem mondd el nekik. Kiborulnak,de csak segítenek.Mondd el nekik is hogy soha többet nem csinálsz ilyet.
2016. aug. 26. 02:00
 6/30 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, hol élsz, de ha plazmaközpont közelében, és alkalmas vagy, akkor plazmaadással össze tudsz kapni egy kis pénzt. Nem sok, de több, mint a 0 :)

Alkalmanként 4000Ft-ot adnak, és közben is tudsz olvasni, tanulni.

Én is végig csináltam suli mellett.

Ha sikerül megoldanod egyedül a problémát, és nem kell a szüleidtől segítséget kérned, akkor ne mondd el nekik, már nem kell mindenről beszámolnod.

Felnőtt vagy, elcs szted a pénzed, előfordult már mással is, néha pofára esik az ember, aztán halad tovább.

Az a lényeg, hogy tanultál a dologból.

2016. aug. 26. 02:18
 7/30 anonim ***** válasza:
93%
Ez volt a tanulópénzed. Ezen már nem tudsz változtatni, megtörtént. Mondd el a szüleidnek. Legközelebb annyi pénzt tegyél fel ami nem fog hiányozni ha bukod. Én buktam már fél milliót egy meccsen, de csak nevettem rajta. A csapatomra raktam, nem jött be a bíró miatt. Máskor nyertem. Soha te tedd fel azt a pénzt ami másra kell, olyan pénzzel játsz ami nem baj ha elúszik. Ez az első szabály.
2016. aug. 26. 02:19
 8/30 anonim ***** válasza:
71%

Durva, hogy pár évvel vagy fiatalabb nálam s ennyi eszed van.

Pénz kell akkor dolgozz vagy otthon hobbiként kreálj valamiket s add el.

Ha szerencsejáték függő vagy akkor meg kezeltesd magad. (ne járj úgy mint ismim)

Lehet nő vagyok, de nem a költekezős. Olyanokba meg sose mentem bele ami szerencse alapú.

Tanulj a hibádból, de ha újra belecsöppensz senkihez se fordulj s oldjad meg magad.

Se szüleid se ismerőseid nem örülnének ha ilyesmi hibákat halmoznál fel. (ha van vagy lesz csajod - az meg főleg nem akarna instabil emberre támaszkodni)

Anno nevelőapám sokszor okozott felelőtlen dolgokkal anyagi nehézségeket szval utálom az olyanokat, akik szererencse vackokba hisznek.

Ittis bizonyíték hiába az iskola, ha józan ész nincs az emberekbe ;P

Ezen meg ne idegeskedj, vannak akik nagyobb szrban vannak. Főleg arra magyarban.

2016. aug. 26. 03:28
 9/30 anonim ***** válasza:
32%

Nem kellene bedőlni sok dumának/ kamu statisztikáknak: Statisztika a világ legnagyobb hazugsága.

Pl csökken a munkanélküliség...ja mer aki kinnt dolgozik azokat is beleszámolják...stb

23-N

2016. aug. 26. 03:30
 10/30 anonim ***** válasza:
15%

Add át a számládat nekem, majd én feltornászom kb. ennyire mint ami a képen látható :))

[link]

2016. aug. 26. 03:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!