A hétvégén bevoltam szívva és elvesztettem az összes pénzem online pokeren utána meg elcsentem a szüleim hitel kártyáját de elvesztettem arrol is mindent,2 millio volt rajta. Hihetetlen hogy lehetek ilyen szerencsétlen sose jött ki jól a lap?
:D:D:D jó a sztori, fogalmazás 4-es tartalom 5-ös :D
Menj és szépen feküdj le, már késő van...
Kamu, de jó kamu! XDD
Jó házi tojás ára a piacon 60Ft, ne add kevesebbért, így hamarabb összejön majd az a pár milla! ;D Röpke 20-25 év, ha nem iszol és nem eszel belőle! ;)
100.000 tojást eladni? Az szép... :D
Számoljuk! 1 nap kb 30 ember vesz nálad 12x30 db tojást. Az 360 db 1 nap.
A 100.000-ret elosszuk 360-al és kijön 277 nap. Tehát ha minden forintot elraksz akkor egy éven belül visszajön a pénz, de ha csak napi 20 ember fog venni nálad tojást akkor szarban vagy mert télen is dolgozhatsz... XDD
tassi: Már te is fáradsz. xD
"Számoljuk! 1 nap kb 30 ember vesz nálad 12x30 db tojást. Az 360 db 1 nap. "
Hány tyúkot tart az a szegény gazda, hogy naponta el tud lopni tőle 360db tojást? Maximum, ha egy tyúkfarmra költözik be! XDDD
Örülhetne, ha naponta 7-8-at el tudna csórni, egy kis csirkeólból. XD
Emellett a gazda amint észreveszi, hogy megcsappant a tojások száma, megmutatja villa erejét. A Vasvilla erejét. >:D
Barátomnál írom, meg a tyúkól pad! Jól vagy te hallod???
Te hülyíted az olvasókat? Vagy szórakoztatod??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!