Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » S. O. S minden pénzem elveszte...

S. O. S minden pénzem elvesztettem, most mi lesz?

Figyelt kérdés

Kérlek ne szóljatok be, így is a világ legnagyobb idiótájának érzem magam. Ez egész ott kezdődött, hogy már egyideje fogadok sportra a bet365-ön. Eddig be is jött, több tízezer pluszban voltam, viszont abba a hibába estem, hogy mindig több és több kellett, míg MINDEN pénzem elvesztettem, pont most.. Tudom, nagyon nagyon hülye voltam, az egész pénzem felraktam 2 meccsre.. és mindkettő elment. Van egy fizetős oldal, ahol "tuti" tippeket adnak, sporthoz értő emberek. Most is volt több "befutó" tipp is, én ezek közül 2-re raktam de mindkettő elment, és nagyon sokat buktam, szószerint az összes pénzem. Abba reménykedtem, hogy ha esetleg az egyik jönne csak benne, akkor is bőven pluszban lennék. De most semmi nincs. Egyetem mellett ezzel próbáltam plusz pénzhez jutni, mert a tanulás miatt konkrétan semmi időm nincs, még magamra se, nem hogy a tanulásra.

A kérdés főképp az, hogy mit tegyek? Elmondjam a szüleimnek? Ismerem őket és tudom, hogy NAGYON kiakadnának, nagyon ellene vannak minden szerencsejátéknak. Azt se tudták, amikor nyertem, most főképp kiakadnának, megjegyzem jogosan. Ilyen szörnyen még sosem éreztem magam, kérlek titeket segítsetek. Valamilyen tanács most nagyon jól jönne. Szüleim borzasztóan ki fognak akadni.. Szerintetek el mondjam nekik? Ha igen, akkor hogy tálaljam? Egyszer biztos ki fog derülni, főleg hogy semmire se telik, ha kell valami szüleimtől kell kérnem és rá fognak jönni, hogy nincs pénzem. Nagyon kétségbe vagyok esve. Most egy életre megtanultam a leckét, az is biztos. Soha többet szerencsejáték.

Mit tegyek?

21/F

2016. aug. 26. 01:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
42%

Mintha a hülye volt osztálytársaimat hallanám... fogadások... kész vicc az egész, főleg erre életet alapozni.

A helyedben eladnék olyan dolgokat amik nem kellenek, illetve a szüleimnek(nem szép dolog), azonban hazudnék. Mert ha megtudják az igazat, akkor örökre elvesztik a bizalmat bennem.

Persze ha hazudsz, és tovább fogadsz, akkor egy nagy féreg leszel de a Te dolgod. :)

Találj ki valami kamu történetet, és kérj pénzt.

2016. aug. 26. 05:51
 12/30 anonim ***** válasza:
49%
Jaj, ne már, ez volt tanulópénz? Ne legyetek naivak, aki hülye, az is marad.
2016. aug. 26. 06:17
 13/30 anonim ***** válasza:
86%

Ez a játék nem csak a nyerésről szól. Mások folyamatosan vesztenek és most nyertek kicsit a te pénzedből, mert megadtad az esélyt rá azzal, hogy ilyeneket játszol. Ha van eszed, inkább elmész dolgozni, és ne panaszkodj, hogy nincs időd még tanulni se a suli mellett. Itt volt a nyár, de te csak tengődtél a kamuval megkeresett pénzeddel, hát büszke lehetsz magadra. Vannak jó kis diákmunkák, főleg az egyetemi városokban, keress magadnak valamit. Jól állítsd össze az órarended, hogy este/délután e tudj menni dolgozni, aztán hajrá. Töröld az összes ilyen fiókodat, ha nem akarsz még a későbbiekben is bukni. Bár talán a kemény munkával megkeresett pénzedre majd jobban vigyázol és megbecsülöd.

A szüleidnek szerintem se mondd el, mert akkor életed végéig hallgathatod majd ezt. Viszont szerintem az sem lenne szép, ,ha tőlük kérnél pénzt, elvégre ők adtak neked, nem is keveset, de te eljátszottad.

Most állj picit a saját lábadra, adj el egy-két dolgot, aztán menj, keress munkát, adj különórákat, ha jó vagy valamiből. Csak hozd helyre a dolgot és próbáld meg egymagad, hidd el, neked is jobb lesz, ha tudod, hogy egy ilyet meg tudsz oldani segítség nélkül.

2016. aug. 26. 07:12
 14/30 anonim ***** válasza:
84%

"Elmondjam a szüleimnek? ... Egyszer biztos ki fog derülni, főleg hogy semmire se telik, ha kell valami szüleimtől kell kérnem és rá fognak jönni, hogy nincs pénzem."

Csak akkor mondd el nekik, ha muszáj (mert már csak hazugság árán lehetne tovább titkolni), és ne eleve tőlük kérj pénzt, hanem oldd meg magad a helyzetet! Legelőször is töröld az összes ilyen regisztrációdat, és eszedbe se jusson újra játszani!

2016. aug. 26. 07:37
 15/30 anonim ***** válasza:
82%

Mondd el a szüleidnek, és azt is, hogy szeretnéd szakember segítségét kérni, mert a sportfogadás, szerencsejáték betegséggé is fajulhat.

Egyik ismerősöm bxsza el a pénzét ilyenekre, teljesen feleslegesen és legutóbb a házat tette fel - és vesztett.

Anyja meg, ahelyett, hogy kidobná, még eltartja, stb. Te momentán egy ingyenélő vagy, akinek büdös a munka - én sem melózok, de folyamatosan keresem, és eszem ágában sincs ilyen hülyeségekbe belemenni.

2016. aug. 26. 08:07
 16/30 anonim ***** válasza:
60%

Szunet van miert is nem dolgozol ?

Az egyetlen penzszerzesi ut a munka

Vannak gyogyszergyari kiserletek en azt is csinaltam tanulas mellett.

Voltunk sokan diakok egesz nap vert vettek vizsgaltak stb kozben tanultunk voltak egy par napos felvetelek is.

Persze csak olyan gyogyszerre nevezz be ami nem gaz.

Ne felj biztonsagos a dolog.

2016. aug. 26. 08:34
 17/30 anonim ***** válasza:
58%

Az én fiam egy évvel idősebb nálad, de soha nem volt ilyen felelőtlen, plusz stabil állása van, havi 200ezer nettóval.

Szóval nincs mellébeszéd, aki akar, az talál munkát, és nem a szerencsére bízza a sorsát.

Állj a szüleid elé. mond meg, hogy mi történt, de azon leszel, hogy jóvá tedd. A reakciójukat nem tudhatjuk.

2016. aug. 26. 10:25
 18/30 anonim ***** válasza:
46%
Húzd meg magad, adj el pár felesleges cuccot, és megúszhatod a felelősségre vonást. 200 ezer sok pénz, de nem a világ, lassan vissza fog jönni. Fogadásokra, tőzsdére, ilyesmire pedig mindig csak annyi pénzt szánj, amennyit nem sajnálsz elveszíteni. Ha nyersz, az szerencse, de ebbe általában tönkremennek emberek, nem meggazdagszanak belőle.
2016. aug. 26. 11:05
 19/30 anonim ***** válasza:

Ha csak nem az orvosin tanulsz, akkor van ido dolgozni (bar pont van egy orvostanhallgato munkatarsam is). A kemenyebb szakokkal, pl. a mernoki palyakkal mar egyetem alatt is a szakmajaban tud dolgozni, akinek esze van. Nem is kis penzert.

Ido meg arra van, amire akarod, hogy legyen, csak okosan kell beosztani. Tapasztalat :)

Ekezetert elnezest.

2016. aug. 26. 13:24
 20/30 A kérdező kommentje:

#16 talan azert mert nem mindenkinek van szunete? Az Allatorvostudomanyi Egyetemen tanulok, es nekunk mar elkezdodott a tanitas juliusban. Rengeteget kell tanulnom, semmi szabadidom nincs. Egy munka nem ferne bele, mert akkor meg a vizsgaim se lennenek meg. Tetelezzuk fel, hogy megis menne a 2 egyszerre, na de ki birna ezt hosszutavon? Egyetem, tanulas, munka, meg tobb tanulas es hullafaradtan alvas. Eletem se lenne, ebbe elobb-utobb mindenki beleorul. Bar szerintem nekem ez nem is lehetne kivitelezheto, mert igyis annyit tanulok, hogy orulok ha van 1 szabad oram, aztan fekszem le aludni. Ez megy igy minden nap, nem tudok eljarni sehova, meg a haverokkal 1 sorre sincs idom.

Gondolkodtam azon, hogy felveszem a diakhitelt, addig se szuleimtol kell penzt kernem, na meg bizom benne hogy hamar el tudok helyezkedni es igy konnyebb lesz visszafizetni a penzt. Egyebkent a 200 ezer Forint megtakaritas volt, nem a szuleimtol kaptam ennyit, hanem gyujtogettem tobb evet, valamint voltam tavalyelott diakmunkazni es igy jott ossze. Tobbet biztos nem fogadok sportra, ezt is csak azert kezdtem el, mert szamitogephez kellett volna a plusz penz. De most mar mindegy, mert se szamitogep, se penz.

2016. aug. 26. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!