S. O. S minden pénzem elvesztettem, most mi lesz?
Kérlek ne szóljatok be, így is a világ legnagyobb idiótájának érzem magam. Ez egész ott kezdődött, hogy már egyideje fogadok sportra a bet365-ön. Eddig be is jött, több tízezer pluszban voltam, viszont abba a hibába estem, hogy mindig több és több kellett, míg MINDEN pénzem elvesztettem, pont most.. Tudom, nagyon nagyon hülye voltam, az egész pénzem felraktam 2 meccsre.. és mindkettő elment. Van egy fizetős oldal, ahol "tuti" tippeket adnak, sporthoz értő emberek. Most is volt több "befutó" tipp is, én ezek közül 2-re raktam de mindkettő elment, és nagyon sokat buktam, szószerint az összes pénzem. Abba reménykedtem, hogy ha esetleg az egyik jönne csak benne, akkor is bőven pluszban lennék. De most semmi nincs. Egyetem mellett ezzel próbáltam plusz pénzhez jutni, mert a tanulás miatt konkrétan semmi időm nincs, még magamra se, nem hogy a tanulásra.
A kérdés főképp az, hogy mit tegyek? Elmondjam a szüleimnek? Ismerem őket és tudom, hogy NAGYON kiakadnának, nagyon ellene vannak minden szerencsejátéknak. Azt se tudták, amikor nyertem, most főképp kiakadnának, megjegyzem jogosan. Ilyen szörnyen még sosem éreztem magam, kérlek titeket segítsetek. Valamilyen tanács most nagyon jól jönne. Szüleim borzasztóan ki fognak akadni.. Szerintetek el mondjam nekik? Ha igen, akkor hogy tálaljam? Egyszer biztos ki fog derülni, főleg hogy semmire se telik, ha kell valami szüleimtől kell kérnem és rá fognak jönni, hogy nincs pénzem. Nagyon kétségbe vagyok esve. Most egy életre megtanultam a leckét, az is biztos. Soha többet szerencsejáték.
Mit tegyek?
21/F
Te szegennny....
De jatszani es gyik van idod hmmm erdekes erdekes.
En is mastert vegeztem munka mellett !!
Igen heti 28 ora es 4 gyerek mellett.
Sirni tudtok es lustak vagytok
Az evfolyamon par anyuka kicsi fian kivul mindenkinek volt munkaja min heti 25 oraban
Jaj persze biztos nem olyan eros egyetem ugye ?
Idegen nyelven tanultam kulfoldon igy meg nehezebb volt.
Es soha eszembe sem jutott tisztesegtelen uton penz keresni.
Ejszakai portas voltam es reggelizteto
Látod-látod kérdező, a szerencsejáték már tisztességtelen is lett :D
Itt nem érdemes ilyenekbe belemenni, mert MO-on, ha nem szakadsz meg, mint a ló, mint a prolik, akkor ingyenélő, életképtelen stb. vagy.
Ha véletlenül átlag felett élsz, és megengedheted magadnak, hogy ne a mekiben lapátold a krumplit, húzd meg magad, de nagyon :D
Szerencsejatek becsuletes tiszteseges munka
HahahabBA
Mindenki a doktorátusra, meg az ilyen-olyan diplomára hajt, szakmunkás meg sehol. Pedig jobban keresnek, mint a Phd-sek.
A fiam, mióta nagykorú, soha nem kért pénzt semmire, szép megtakarítása van már, dolgozik, jó fizetése van, stb.
Kapd össze magad, mond el a szüleidnek, és élj ezután megfontoltabban.
Nem, a szerencsejáték semmilyen munka, drága :)
Se tisztességes, se tisztességtelen, de pláne nem tisztességtelen.
Semmi baj nincs vele.
Semmi baj nincs vele ?
Csak a buta fiatalok minden penzuket elvesztik rajta ez eleg baj szerintem.
A jatek arra biztat hinned kell abban munka nelkul jon a penz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!