Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám elveszi a pénzem, mit...

Anyukám elveszi a pénzem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt 50 ezrem kp-ban,használtan vettem volna gépet,meg egy új cipőt belőle.. Erre most mitveszek észre? Ottvannak a Zarás táskák a nagyszobában,pénzem meg sehol! Sürgős lett volna,mivel szerződtetett volna egy hivatásos csapat,kellet volna cipő.. 17/f

2016. jún. 5. 19:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Arra a pénzre már keresztet vethetsz.
2016. jún. 5. 19:04
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg ha anyádat beszelnel. ... Miből gondolod hogy a te pénzedet költötte el? Amúgy honnan volt?
2016. jún. 5. 19:05
 3/20 A kérdező kommentje:
Gyüjtöttem, van még a számlámon 150 ezer,de azt hagyni akarom,azt nem a szüleimtől kaptam..
2016. jún. 5. 19:07
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk anyáddal közöld hogy azonnal adja vissza, mivel az nem az ő pénze.
2016. jún. 5. 19:08
 5/20 HI_IM_GHOST válasza:
49%
vegyél kölcsön egy kis szeretet a tárcájából azt az enyém is szereti
2016. jún. 5. 19:10
 6/20 A kérdező kommentje:
De már kiskorom óta mindig belopja azt a pénzem,amit karácsonyra kapok a keresztszüleimtől,amit a papámtól örököltem,mikor meghalt,azt is belopja,nem bírom..
2016. jún. 5. 19:12
 7/20 anonim ***** válasza:
58%
Kérdezd meg tőle hogy eltöröd a kezét ha mégegyszer ilyet csinál.
2016. jún. 5. 19:18
 8/20 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem volt szép anyukádtól. Mondd meg neki, hogy a pénzre szükséged van, és hogy miért. A továbbiakban pedig tartsd a pénzed olyan helyen, ahol nem találja meg.
2016. jún. 5. 19:23
 9/20 anonim ***** válasza:
89%
közöld vele hogy ez volt a búcsúajándék mert egy év múlva lelépsz és nem lesz kitől lopnia.
2016. jún. 5. 19:30
 10/20 anonim ***** válasza:
96%
Elvette a pénzed és táskát vett belőle? Te meg dobjad ki azt a hülye táskát az ablakon ha meg megkérdezi hol van mond azt hogy jaaa azt amit az én pénzemből vettél az már a kukában van
2016. jún. 5. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!