Anyukám elveszi a pénzem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt 50 ezrem kp-ban,használtan vettem volna gépet,meg egy új cipőt belőle.. Erre most mitveszek észre? Ottvannak a Zarás táskák a nagyszobában,pénzem meg sehol! Sürgős lett volna,mivel szerződtetett volna egy hivatásos csapat,kellet volna cipő.. 17/f2016. jún. 5. 19:01
11/20 anonim válasza:
Ha meg van meg a blokk akkor minden cuccot vigyel vissza a Zaraba, vissza fogjak adni a penzt. A tobbi penzedet meg rakd el oda hol nem talalja meg vagy vegyel egy kis lakatos dobozt es a kulcs mindig legyen nalad 😊
12/20 anonim válasza:
" A kérdező kommentje:
De már kiskorom óta mindig belopja azt a pénzem,amit karácsonyra kapok a keresztszüleimtől,amit a papámtól örököltem,mikor meghalt,azt is belopja,nem bírom..
"
sajnálom ,hogy ilyen anyukád. nekem égne a pofámról a bőr,ha a kamasz gyerekem pénzére kéne ácsingóznom.nemhogy meglopjam
ennyit tudsz tenni,hogy ha van pénzed,akkor a számládra rakatod,amihez csak neked van hozzáférésed. bár 18 alatt szerintem még anyukád is hozzáférhet. de ha elmúltál 18,akkor egyedül is bemehetsz elintézni,hogy csak te férj hozzá. és ha van pénzed,rárakatod a pénzt. be kell menni a bankba. ingyen rárakják a pénzt a számlára befizetés címszó alatt. otthon ne tarts pénzt.
13/20 A kérdező kommentje:
Aztmondta fizetésekor megveszi a cipőt meg a gépet. Nem akarom a focikarrieremet tönkretenni amúgysem.
2016. jún. 5. 20:01
14/20 anonim válasza:
És te elhiszed neki? Hogy majd akkor nehogy higgy neki figyeld meg a fizetésekor majd magának vesz megint vmit
16/20 anonim válasza:
Ha van még 150 ezred, abból meg tudod venni, ha sürgős, tőle meg később behajtod.
17/20 anonim válasza:
Én biztos, hogy visszavinném a cuccokat, mint ahogy már írták. Elég pofátlan anyád van. Még ha számlák befizetésére kellett volna, akkor oké, de akkor is csak, ha szól. Na de arra, hogy bevásároljon belőle a Zarában? pff
18/20 anonim válasza:
add el a zarás cuccokat a jófogáson, picit buksz rajta de nagyjából visszajöhet a lóvé, és gyorsan vedd meg a gépet :D
19/20 anonim válasza:
igen, ez mégjobb, hogy vidd vissza zarába, blokkal :D hibátlan
:D
20/20 A kérdező kommentje:
Csukát már megvette.
2016. jún. 7. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!