Miért nem tudom örülni mások boldogságának?
Figyelt kérdés
Van egy adott személy akivel valami jó történik, például valami olyat kap amire nekem éveket kellett várni, de nekem is ugyan úgy megvan már, mégis nyugtalan, ideges leszek, hogy miért "ilyen jó" neki vagy ő miért kaphatott ilyen kevés idő alatt. Teljesen ilyen irigy viselkedést vált ki bennem mikor egyszerűen nincs mire irigynek lennem. Vagy pl a szüleim nem engedik, hogy hétköznap a barátomnál aludjak (míg iskolába járok), mikor másnak megengedik és ilyenkor is ideges leszek. Hogyan küzdhetném le ezt a rossz tulajdonságot? 17/l2017. okt. 9. 19:31
1/2 anonim válasza:
Sajnos,sehogy. Inkább próbálj meg nem törődni vele . Rántsd meg a vállad,azt szevasz. Nem kell vele örülni és ha lesz*rod legalább nem idegeskedsz miatta.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, jól esett a válaszod, azon leszek, hogy így viselkedjek! Köszi :)
2017. okt. 9. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!