Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi irigyem mostanában? Miért nem tudnak örülni más boldogságának?
Jobb száz irigy, mint egy szánó, tartja a mondás:-)
Ne foglalkozz ezzel, élvezd a boldogságot, az idő majd megoldja a helyzetet.
Ha a kolléganőidet nem is, de a barátnőidet te választottad.
Én eddig még minden barátnőm boldogságának tudtam örülni, bármi is történt velük (jó állásuk lett, szerelmesek lettek, férjhez mentek, babájuk született, stb.)
... VAgy csak te látod ezt. Azt azért hidd el, hogy az "elkelés" az nem egy értékmérő vagy valami olyasmi, ami mindenképpen cél s ki kell érdemelni :))
Ja, házas vagyok. És boldog. Mégsem képzeltem soha ezt, amit te :)
Háááát nem tudom.
Nekem a nővérem nem örül, de neki romokban a kapcsolata és az esküvőjük már 3 éve mindig jövőre lesz. Tudtam, hogy nem fog örülni, de a reakciója azért így is kiakasztott... De mi sosem voltunk jó tesók amúgy sem, nem örült sosem a sikereimnek, mindig volt valami fanyalgása, én meg emiatt egyszerűen nem is foglalkozom az ő dolgaival, nem is kommentelem őket.
Barátnőm is volt aki nem örült, viszont tök őszinte volt. Azt mondta gratulál, de utál és elege van abból, hogy körülötte mindenki boldog, házasodik, gyereket vár/tervez, csak az ő élete van romokban.
A többiek azért örültek. Nálunk a család részéről nem volt nagy ujjongás, az én rokonaimnál, mert a páromat túl öregnek, és nem elég képzettnek tartják hozzám, de majd hozzászoknak. emberileg nincs vele bajuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!