Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mostanában inkább pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában inkább pénzt szokás adni nászajándéknak?

Figyelt kérdés
Esküvőre vagyunk hivatalosak ,a párom munkatársa nősül . Mennyit illik adni ?

2014. júl. 15. 21:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Én mindenkinek pénzt adok, mert azt gondolom végig, hogy ne legyen teher a párnak az ottlétem. Így mindig úgy gondolkodunk a párommal, hogy a menü ára és még valamit hagyjunk.

Olyan 40 E körül szoktunk adni ketten. Hamarosan megint megyünk kb. ennyit adunk most is.

24-N

2014. júl. 15. 21:02
 2/13 anonim ***** válasza:
68%

ugyanez a szitu, mint az elsőnél. :) Mi is mindig pénzt adunk. Legjobb bnőmnek volt nemrég, 2en 50-et adtunk plusz ajándék is.

szintén 24 N

2014. júl. 15. 21:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Külön -külön adtok pénzt ? Mi nem gondoljuk ,hogy külön kellene adnunk .Házastársak vagyunk .50000.-t sokallom ,felére gondoltunk,végülis csak munkakapcsolat,igaz régi ismeretség . Vagy ez vérciki ?
2014. júl. 15. 21:12
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Általában 10est szoktak adna fejenként egy átlag esküvőn.
2014. júl. 15. 21:14
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem külön, együtt :)
2014. júl. 15. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Régen is hasznosabb lett volna, csak senki nem mert szólni, hogy van már szendvicssütő, nyolc. :D
2014. júl. 15. 21:19
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Deeehogy külön, 2en együtt a vőlegényemmel.

Én a 10-est kevésnek tartom/fő, mert kb. 10.000 a vacsora, és akkor még ajándékot nem adtam. Ha csak munkakapcsolat, akkor adjatok 40-et ketten, de én annál kevesebbet nem adnék.

2014. júl. 15. 21:35
 8/13 A kérdező kommentje:
:) köszönöm
2014. júl. 15. 21:38
 9/13 anonim ***** válasza:
41%

Csak újabban szokás, hogy a vendég fizesse ki, amennyibe a kaja kerül.

Egy meghívott vendég, és vendéggel nem illik megfizettetni a kajáját. Mindenki annyit adjon, amennyit a pénztárcája megenged.

Nálunk volt olyan család, aki csak 5000 Ft-ot adott négyükre, és nem keveselltük. NEM fizetővendégeket hívtunk, hanem olyan embereket, akiket szívesen láttunk.

2014. júl. 15. 21:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Pénzt szokás adni, mert mostanában a párok évekig együtt élnek az esküvő előtt, ezért a hagyományos ajándékoknak (háztartási, konyhai eszközök) már nincs sok értelme, mert valószínűleg megvették már maguknak. De ha találtok valami szép, hasznos ajándékot, szerintem senki nem fog botrányt rendezni. :) Unokatestvéremnek volt nemrég esküvője, a legjobb barátnőjétől + párjától egy nagy ajándékot kapott, nem pénzt, és látszott hogy annak is nagyon örül.

Mi amúgy unokatestvérnek (jóban vagyunk) összesen 25.000-et adtunk a párommal. Egyetemisták vagyunk még, nem vagyunk eleresztve, és nem is volt luxusesküvő, hogy a kaja fejenként 10.000-et tett volna ki. :)

2014. júl. 15. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!