Mi lenne az első benyomásotok kép alapján?
Sokan mondják/mondanák, hogy flegma, beképzelt, biztos lenéző pitsa stb, közben lehet egyáltalán nem igaz. Mégis mi ad okot erre?
De nem a leggings volt a kiírt kérdés lényege, hanem hogy miért gondolják a kérdezőről hogy flegma/beképzelt stb.. otthon szerintem mindenki azt vesz fel amit akar,de azt sem értem mi a baj azzal ha valaki utcára veszi fel..jobb esetben nem látszik át,mivel általában valami hosszú felsővel szokták felvenni (ahogy a a képen is), és sokszor kényelmesebb mint a farmer, és van akin bizony jobban is néz ki..
ennyi alapján?
sima tömeg csajnak tartom aki így tud fényképezkedni, egy normális képet nem tudsz magadról felrakni, csak ilyen mostani divat hülyeséget, akkor mit gondoljak?
tipikus tucat csaj
ezt gondolom
24F
Most a ruháról, vagy a szobáról mondjunk véleményt?
Mivel az arc nem látszik, így marad a pulóver. Jók a színek rajta. A nadrág meg olyan, mint az összes többi lányon.
Az ágy tetszik, szép a vas kerete. Szépen be is van vetve, a tulajdonosa igényes lehet rá.
A szekrény középső polcán mintha egy kis rumli lenne, de egyébként szépen rendben van tartva.
A haj kócos, de otthon simán elmegy.
A viselkedésre vagyok kíváncsi. Tényleg flegma? Egy kép alapján ahol nincs arc, semmit nem lehet mondani.
Mi az elso benyomas? Ha gorgetnem lefele a facet es random beugrana elem ez a kep kb ennyi lenne a reakciom: jo az alakja. Ezzel gorgetnek is tovabb.
Tenyleg nem lehet ez alapjan epkezlab velemenyt alkotni, ne is vard el senkitol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!