Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lenne az első benyomásotok...

Mi lenne az első benyomásotok kép alapján?

Figyelt kérdés

Sokan mondják/mondanák, hogy flegma, beképzelt, biztos lenéző pitsa stb, közben lehet egyáltalán nem igaz. Mégis mi ad okot erre?

[link]

2017. szept. 12. 19:33
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Az a telefonzsinór a csuklódon az mi?
2017. szept. 12. 21:01
 32/40 anonim ***** válasza:
ááháááhhháááá kész én most elmentem aludni mielőtt idecsődül az egész középiskola.
2017. szept. 12. 21:01
 33/40 anonim ***** válasza:

De nem a leggings volt a kiírt kérdés lényege, hanem hogy miért gondolják a kérdezőről hogy flegma/beképzelt stb.. otthon szerintem mindenki azt vesz fel amit akar,de azt sem értem mi a baj azzal ha valaki utcára veszi fel..jobb esetben nem látszik át,mivel általában valami hosszú felsővel szokták felvenni (ahogy a a képen is), és sokszor kényelmesebb mint a farmer, és van akin bizony jobban is néz ki..

2017. szept. 12. 21:05
 34/40 anonim ***** válasza:
Nem az volt a lényege...:D Én megmondtam, hogy nem tartom flegmának meg mittudoménminek a kép alapján, mert sok kedves csajt ismerek, aki így néz ki, ellenben okosat nem. Erre kiakadt, utána tettem hozzá, hogy ha annyira akar véleményt a látottakból, akkor talán a leggings az, amit látok is, és amihez hozzá tudok szólni. :D Valahogy így kerültünk ide, de foglalkozzatok vele, azért van itt, én csak válaszolni akartam, nem csatázni.:D
2017. szept. 12. 21:10
 35/40 anonim ***** válasza:
A tekintetét szoktam megnézni, de a képen nem látszik.
2017. szept. 12. 21:15
 36/40 anonim ***** válasza:

ennyi alapján?

sima tömeg csajnak tartom aki így tud fényképezkedni, egy normális képet nem tudsz magadról felrakni, csak ilyen mostani divat hülyeséget, akkor mit gondoljak?

tipikus tucat csaj

ezt gondolom

24F

2017. szept. 13. 08:30
 37/40 anonim ***** válasza:

Most a ruháról, vagy a szobáról mondjunk véleményt?

Mivel az arc nem látszik, így marad a pulóver. Jók a színek rajta. A nadrág meg olyan, mint az összes többi lányon.

Az ágy tetszik, szép a vas kerete. Szépen be is van vetve, a tulajdonosa igényes lehet rá.

A szekrény középső polcán mintha egy kis rumli lenne, de egyébként szépen rendben van tartva.

A haj kócos, de otthon simán elmegy.

A viselkedésre vagyok kíváncsi. Tényleg flegma? Egy kép alapján ahol nincs arc, semmit nem lehet mondani.

2017. szept. 13. 10:17
 38/40 anonim ***** válasza:
Na az ilyen cicanacis lányoknak odaadnám a benyomnivalómat! :D Az lenne a benyomásom
2017. szept. 13. 18:09
 39/40 A kérdező kommentje:
Elég olcsó más poénját újra elsütni.
2017. szept. 13. 21:16
 40/40 Firedoom ***** válasza:

Mi az elso benyomas? Ha gorgetnem lefele a facet es random beugrana elem ez a kep kb ennyi lenne a reakciom: jo az alakja. Ezzel gorgetnek is tovabb.

Tenyleg nem lehet ez alapjan epkezlab velemenyt alkotni, ne is vard el senkitol.

2017. szept. 13. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!