Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az első benyomasotok egy ilyen lányról?
Nos, hosszú történet lesz....
Kb. 3,5 évvel ezelőtt mikor az első komoly kapcsolatomnak vége lett lett akkor egy új ismeros-baratnom akivel mentünk mindenfele. Ő idosebb volt 28 én 17 voltam így elofordult hogy egy két buliba berugtam és undoritoan nezhettem ki (részeg voltam és nem viselkedtem normalisan...) akkor nem nagyon tudtam a hataraimat meg nekem ez ujdonsag volt buli buli hatan... Volt hogy oda csapódott baratnom occse is aki ezeket az atrakcioimat végig nézte.. de voltak normalis pillanataim is kis tini koromban..:-)
Ez pár hónapig tartott utána osszejottem Valakivel aki ennek a barátnőmnek az öccsével jóban van... 3 évig voltam vele egyutt..
A téma ott jön be hogy baratnom öccse mindig is nagyon szimpatikus volt csak akkoriban marha voltam, később pedig hogy szénné égettem magam a viselkedésemmel előtte nem eroltettem semmit sem..
Mostanra ő is komolyabb kapcsolatot keres ( akkoriban egyaltalan nem), és nem tudom ugyan érdemes e barmi jelet adnom annak hogy nekem meg mindig tetszik vagy a 17 éves kori enem miatt már veszett ügy..
A 3 éves kapcsolatom alatt is bebizonyosodott (nala) hogy normalis vagyok nem voltak már ilyen tulkapasaim mint akkoriban..
Kicsit szégyellem magam az akkori miatt pedig szimpatikus most is nagyon, és akkoriban ő is szimpatizált velem de meg volt a maga kis tarsasaga... Teljesen ki fordultam akkor ön magamból
Mint ami valójában voltam akkor is meg aki most vagyok plane eltelt majdnem 4 év...
Nektek sokat számítana pár évvel ezelőtti dolog masokrol vagy elengednetek miképpen régen volt?
20N
Szerintem nem kell törődnöd a múlttal, ha elkezdtek randizgatni, akkor úgyis hamar kiderül, h sokkal érettebb lett a személyiségéd a 17 éves kori énedhez képest.
Ez az összejövősdi csak rajtad múlik vagy még nem tette meg a srác az első lépést?
Mert ha a srác már nyitott feléd, akkor nem kell paráznod, add önmagad és minden szupi lesz.
18F
Szerintem sem kell a régi dolgok miatt aggódnod. Ha most már tényleg olyannak lát, aki megfelel az ő elvárásainak, és tetszel neki, akkor úgysem fogja őt sem érdekelni. Hajrá. :)
19N
Köszi a valaszokat 💞
Nem tudom hogy a sors vagy Istenke keze van benne de miután kiirtam a kerdest összefutottam az egyik csaladtaggal...:-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!