Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lenne az első benyomásotok...

Mi lenne az első benyomásotok kép alapján?

Figyelt kérdés

Sokan mondják/mondanák, hogy flegma, beképzelt, biztos lenéző pitsa stb, közben lehet egyáltalán nem igaz. Mégis mi ad okot erre?

[link]

2017. szept. 12. 19:33
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Akik allandoan az egyediseget hirdetik, aruljak mar el, hogyan legyen valaki egyedi, anelkul hogy 50.000 forintot koltene el mondjuk egy polora? (Ja, tudom, turkalokban 300 ft / kilo aron lehet kifogni a legcsodalatosabb es legegyedibb ruhakat!!) Es egyaltalan miert bun ugyanazokat a ruhakat hordani, amiket barki mas is megvesz a plazakban? Ezek azok a ruhak, amik ki is neznek valahogy es a minoseg / ar ertekuk is szinte barkinek megfelelo.

Es attol meg, hogy valaki Adidast meg Zarat hord, meg akarmilyen szemelyiseg lehet.

2017. szept. 12. 20:00
 12/40 anonim ***** válasza:
90%

Kulturáltan megfogalmaztam a véleményem (a helyzethez mérten), erre kapok egy támadó jellegű választ. Az IQ egyébként a problémamegoldóképesség és a logikus gondolkodás mérője (bár nincs pontos definíció), az, amire te gondolsz, az EQ, de eddig arra sem volt panasz. Értem ezt a "cenzúrát", csak nem tartom logikusnak egy olyan képre véleményt kérni, amin jóformán semmi sem látszik, ami alkalmas lenne valakiről megítélni, hogy hogy néz ki, vagy egyáltalán, milyen. Minimális talán az öltözködésből, azok alapján meg csak azt tudom mondani, hogy otthonra és ruha/szoknya alá "illik" leggingset venni, egy komolyabb felnőtt nő nem hordja máshova. Tiniként meg nekem is ízlésficamom volt.

Ennél tárgyilagosabban nem tudok foglalkozni, mert az már nem az én véleményem lenne. Ha támadással reagálsz, arról én nem tehetek, és nem tudok vele mit kezdeni, te kértél véleményt, azt nem mondtad, hogy neked tetsző legyen.

A reakciód alapján (is) fiatal vagy, 16 körül. Vagy legalábbis éretlen. Ezt nem sértésből mondom, csak egy egyszerű megállapítás.

Ne vedd sértésnek, de azért kicsit látom az igazolását annak, amit állítottam az értelmi szintről az ilyen lányok esetében. Továbbra is várom a kivételt.

2017. szept. 12. 20:05
 13/40 anonim ***** válasza:
21%

"otthonra és ruha/szoknya alá "illik" leggingset venni, egy komolyabb felnőtt nő nem hordja máshova"

És szerinted a képen hol tartózkodik a csaj, ha nem otthon? A suliban van szerinted?

2017. szept. 12. 20:13
 14/40 A kérdező kommentje:
13: És ő beszél értelmi szintről... 😂
2017. szept. 12. 20:15
 15/40 anonim ***** válasza:
8%
Nagy kár hogy nem látszik az arc,pedig biztos szép az is 😟😦..egyébként meg, szerintem pont az ad rá okot,mert jól nézel ki,mint a "menő csajok",és az emberekben kialakult egy kép a "menő csajokról", még ha te nem is vagy beképzelt/lenéző..
2017. szept. 12. 20:15
 16/40 anonim válasza:

OFF: Komoly, felnőtt nő vagyok, és simán hordok leggings-et hosszú felsővel (pulcsi/blúz), bokacsizmával és ballonkabáttal munkahelyre/egyetemre.

Nem kéne ilyen sztereotipikusan gondolkodni, és össze-vissza címkézgetni.

A kérdésre: Kb. semmi, talán annyi jutott eszembe, hogy nem ártana megfésülködni. :)

2017. szept. 12. 20:23
 17/40 anonim ***** válasza:

Utolsó: A hosszú felső nálam egyenlő a szoknyával, lényeg, hogy a fenekét takarja az illetőnek.:) Az ízléses.

Ez, meg ez a tinicsajos visszaszólogatás meg olyan, hogy vagy kinövöd, vagy igazam van. :D

2017. szept. 12. 20:25
 18/40 anonim ***** válasza:
72%
Jah tényleg nem beképzelt meg lenéző a tinipitsa aki "fegyver nélkül megy észpárbajba." Nem mondta egy szóval sem a válaszadó, hogy nem otthon van a csaj, csak célzott rá hogy a korosztályod felveszi utcára is. "Sokan mondják/mondanák, hogy flegma, beképzelt, biztos lenéző pitsa." Drágám 3 válaszodból megítélve beigazolódott az összes tény amit leírtál magadról (Ha te szerepelsz a képen, ha nem.) Az meg csak szimplán szánalmas hogy elvileg felnőtt emberek (ez ugye a felnőtt kapcs. rovat) védenek egy max 18-20 éves csajt foggal körömmel csak mert jó a s*gge. C'mooon.
2017. szept. 12. 20:27
 19/40 A kérdező kommentje:
Mindenkivel kedves vagyok, nem vagyok flegma, lenéző meg végkép nem. De gondolom ti se bájologtok miután valaki azt mondaná nektek, hogy alacsony az értelmi szintetek.
2017. szept. 12. 20:34
 20/40 anonim ***** válasza:

" Nem mondta egy szóval sem a válaszadó, hogy nem otthon van a csaj, csak célzott rá hogy a korosztályod felveszi utcára is. "

Másold már ki azt a részt, ahol erre célzott. Bírom amikor ilyen tök egyértelműen valaki megjelenik a másik regisztrációjával, felpontozza magát és megmagyarázza a hülyeségét, bevédi magát :D

2017. szept. 12. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!