Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lenne az első benyomásotok...

Mi lenne az első benyomásotok kép alapján?

Figyelt kérdés

Sokan mondják/mondanák, hogy flegma, beképzelt, biztos lenéző pitsa stb, közben lehet egyáltalán nem igaz. Mégis mi ad okot erre?

[link]

2017. szept. 12. 19:33
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Nem azért, de ha visszaolvasod, sehol sem volt személyeskedés. Egy rossz szót sem mondott rád, csak a nagy átlagra. Tisztelet mindig kijár a kivételnek. Te azért mert általánosítani mert a 4-es válaszadó egy kép alapján ahol jó formán tényleg mindenki csak a fekete részt fogja megbámulni, "elküldted a fenébe". Biztos hozzászoktál hogy mindig mindenki egyet ért veled. Fáj hogy belefutottál valakibe aki megmondja az őszinte véleményét? Igazad van, "akinek nem tetszik a picshám annak a k**va anyját" nem? Egyáltalán nem téged akart leszólni, csak el kellett volna 2x olvasni, ha nem értetted meg elsőre. Nem szégyen, lehet tévedni.. csak foglalkozni kellene egy kicsit vele ha már vitába szállok.
2017. szept. 12. 20:43
 22/40 anonim ***** válasza:

"Utolsó: A hosszú felső nálam egyenlő a szoknyával, lényeg, hogy a fenekét takarja az illetőnek.:) Az ízléses. "

Már nem a 17.században élünk,ahol a nők egyszerre vagy 30 szoknyát viseltek.. kicsit régimódi vagy :/

2017. szept. 12. 20:45
 23/40 anonim ***** válasza:

kedves 20-as.: " hogy otthonra és ruha/szoknya alá "illik" leggingset venni, egy komolyabb felnőtt nő nem hordja máshova. Tiniként meg nekem is ízlésficamom volt."

Tessék, olvass a sorok között.

2017. szept. 12. 20:46
 24/40 anonim ***** válasza:
95%

Tettem ki kérdést, én is kaptam rá ilyet is, olyat is, pedig nem ez a kaliberű volt. Szépen megköszönöd, mert felnőtt(?) fejjel belátod, hogy az az ő véleménye, amire vagy adsz, vagy nem. És továbbhaladsz.

Most arra nem tudok mit mondani, hogy valaki a dolog megoldását abban látja, hogy ha valaki azt mondja neki, hogy a hasonló nők buták, mint a föld, hogy nekiáll támadni meg vergődni. Megteheted, hogy nem reagálsz semmit, de nem, cicabox az kell, akkor is, ha nem indokolt. Nem te lettél minősítve, csak elmondtam az általam ismert sztereotípiát, amiben örülnék, ha csalódhatnék.

Ránk meg azt mondta az oktató egyetemen, hogy egy nő alkalmatlan arra, hogy ezen a szakon jó szakember legyen. Most mi lesz, nekiállsz ott is pcsáskodni? Nem. Lenyeled a kritikát, legyintesz rá, aztán vagy bebizonyítod, hogy bírod és vagy olyan erős, mint bárki, vagy süllyesztő, és egy újabb ember leszel, aki alátámasztja a sztereotípiát. Nem kell mindenen hisztizni, meg személyeskedni, mert az is csak rólad szól, ha őt becsméreled, miközben semmit sem mondott kifejezetten ellened. Legalábbis, én ezt mondanám egy olyannak, amit érettebb fejjel nem tennék.

2017. szept. 12. 20:48
 25/40 anonim ***** válasza:

# 23

Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? :D

2017. szept. 12. 20:50
 26/40 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nem flegmának és lenézőnek, hanem inkább csak ostobának tűnsz a kép alapján is, hozzászólásaid alapján is.
2017. szept. 12. 20:50
 27/40 anonim ***** válasza:
Figyelj Bra' Én értettem, ha te nem, az a te bajod.
2017. szept. 12. 20:52
 28/40 anonim ***** válasza:
5%

Én azért kezdem kapisgálni, hogy a gyakorikérdéseken miért 25 év az átlagéletkor a fiúknál, a szüzesség elvesztésében.

Hogy lehet egy lánnyal így beszélni, hogy ostoba? Egy teljesen szimpla kép miatt? Sutyerák parasztok.

2017. szept. 12. 20:55
 29/40 anonim ***** válasza:
87%
#22, nem vagyok régimódi, de a leggings nem nadrág, hanem egy vastag anyagú, lábfej nélküli harisnya. Ennél egyértelműbben nem tudok fogalmazni. Személy szerint röhejesnek tartom, hogy valakinek átlátszik a bugyi vonala, rosszabb esetben a mintája is a leggingsen. A férfiak egy része biztosan örül neki, főleg, ha jó a feneke a nőnek, de ne mondjuk erre, hogy ízléses. A formás feneket meg lehet mutatni feszesebb nadrágban, aminek az anyaga alkalmas arra, hogy önmagában hordják. Bár szerintem nem sikerül ezt megértetnem azokkal, akik mackónadrágban járnak az edzőtermen és a kisbolton kívülre, vagy akiknek a póló kimerül egy rongyban, ami a köldöküket takarja.
2017. szept. 12. 20:56
 30/40 anonim válasza:
10%

Kép alapján letisztult stílusúnak tűnsz (ruha&öltözködés), divatos szóval élve "tumblis". Szerintem intelligens lány vagy, nem írsz helyesírási hibákkal teli mondatokat, értelmesnek tűnsz.

Ja, és én is lány vagyok, mielőtt jönnének a seggnyalós kommentek.

"gyakorikérdéseken miért 25 év az átlagéletkor a fiúknál, a szüzesség elvesztésében"

Akkor is befizetnek egy prostira végső elkeseredésükben.

2017. szept. 12. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!