14 éves Youtubos vagyok és lego stopmotionokat csinálok, de sajna törölnöm kellet 7 videomat mert hát engem valószünűleg szekálnának hogy én még legozok, pedig nem játszok csak videokat csinálok a legoval szerintetek jó hogy ilyen videokat csinálnom?
Figyelt kérdés
Lego2017. aug. 25. 10:54
11/12 A kérdező kommentje:
Hello , köszönöm hogy te/maga nem itélsz/ítél el az írosmban ejtett hibákért :) Sajnos nem tudok mert hát törölnöm kellett őket, végülis nem hinném hogy olyan roszra sikeredtek mert 165 feliratkozoval büszkélkedhet a csatornám pedig fél éve csinálom :) De ha lesznek videok szólók(készülőbe vannak)
2017. aug. 26. 00:49
12/12 anonim válasza:
Ha el akarod kerülni az ezzel járó attrocitásokat, ne vállald hozzá az arcod. Az is elég, ha a tartalmat teszed ki, egy ilyen műfajban nem szükséges a készítő személyét is közkincscsé tenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!