Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyenkor jobb ha kicsit...

Ilyenkor jobb ha kicsit kussba maradok egy ideig nem keresek senkit vagy pont nem?

Figyelt kérdés

Lényeg hogy elég komoly baráti köröm van negatív és pozitív értelemben is..itt nem csak a barátságról van szó komolyabb dolgok is vannak a háttérben..nem csak hobbiból vagyunk egymással jóban.

És a probléma az volt hogy elmentem egy buliba ahol nagyon rongyra vágtam magam (ott is mindeki ismert) ez egy kis város mindennek elmegy a híre és még általában 10 változata is keletkezik a dolgoknak. Főleg ha rólunk van szó..és hát sok emberrel beszéltem olyan dolgokat mondtam el amiket nagyon nem szabadott volna, valamelyikben teljesen igazam volt valamiben meg akkora f..ágot mondtam hogy le szakad az ég csak sajnos annyira rongyon voltam hogy már nem tudtam kezelni ezeket a dolgokat. Igazából az lett volna a legjobb ha én ott meg sem jelentem volna mert már megy a kombinálás.

Én nem félek senkitől amúgy éppen ezért mondtam is annak a barátomnak akit ez közvetlen érinthet utána hogy bármi van bármi pletyka azért vállalom a felelősséget és el fogom rendezni a dolgokat..(eddig semmi probléma nem volt) de az 100% hogy a hátam mögött megy már minden..eddig is ment mondjuk de ezt most tényleg el csesztem azért.

Sok dolgot el is mondtam neki hogy tudjon róla mindeki..de sokat inkább nem mert abból már lehet baj lett volna.

A lényeg hogy bármi is volt megbántam mert utána már ugyan olyan normális volt velem mint előtte mindegyik ők is szeretnek engem. De őszintén szólva őket sem kell félteni biztos mondtak ők is rólam olyant a hátam mögött már ami rám van rossz hatással.

Maga a kérdés hogy bár mindenképp találkozni kell velük hamarosan nekem de jobb lenne egy kicsit hatra vonulni inkább most ? Konkrét dolog nincs amiért most keresni kéne őket nekem mármint olyan égető dolog, de mindenképp lesz..

Kicsit túl is gondolom a dolgokat amúgy de ilyenkor mit szokás tenni ?

30f

ma 18:49
 1/3 Senior Séf ***** válasza:
Egy ideig húzd meg magad.
ma 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Vállald a felelősséget.

Ne részegen legyél ember.

ma 19:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Mint írtam vállalom bármi is van..ha kiderül valami komolyabb azért is
ma 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!