Hogyan tudnék változtatni ezen? Vajon idővel jobb lesz vagy én már ilyen maradok?
Hát, 25 évnél több tapasztalat már nem hiszem hogy számítana. Inkább próbálj meg minél több dolgot magad intézni, kicsit kimozdulni otthonról. Ha a szüleiddel élsz akkor vállalj több feladatot aminél emberekkel kell beszélni, ügyeket intézni.(posta, bevásárlás, gyógyszertár, stb)
Sajnos ez csak akkor fog javulni, ha minél jobban hozzászoksz más emberek társaságához.
Posta, bevásárlás, gyógyszertár mind-mind csinálom. Igazából lehet, hogy picit rosszul fogalmaztam meg. Az, hogy nem állom meg a helyem ezekben a helyzetekben talán nem is igaz, mert mindig megoldom a dolgokat, csak én érzem magam kényelmetlenül közben.
Viszont a másik része, hogy nem állok ki magamért, az teljesen igaz.
Akkor fogsz megfelelően kiállni magadért ha lesz elég tapasztalatod és biztos vagy benne hogy igazad van. Ez majd jön idővel, én is 32 éves koromra jutottam el idáig, de például a 60 éves kollégám szavait a kora miatt általában úgy fogadták mintha szentírás lenne.😄
Kényelmetlenül pedig sose érezd magad, gondolj arra hogy azok az emberek hogy érezhetik magukat akiket pelenkáznak vagy 24 órában ellátnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!