Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Jol tettem hogy ennyit ettem,...

Jol tettem hogy ennyit ettem, vagy jobb lett volna, ha 43kg maradok? Hogyan tehetném a zabálásom meg nem történtté?

Figyelt kérdés

Holnap megyek kórházba anorexia miatt, ezért ma rengeteget zabáltam, hátha több kiló leszek holnapra és hamarabb hazaengednek. Tegnap előtt 43 voltam reggel, semmivel sem ettem többet mint általában, ma reggel mégis 44,5 kiló voltam ami miatt nagyon kiakadtam és ezért szét zabáltam magam. Aztán "már minden mindegy" alapon egész nap csak ettem. ma este 49 kg vagyok már. Tényleg RENGETEGET ettem, el sem tudom képzelni, hogy férhetett belém. (vacsora is pl 3 db nagy almát megettem öt zsemlével) most meg már úgy érzem, bárcsak ne ettem volna semmit:( nem szeretnék úgy oda menni, hogy kb reggelre leszek 48 kg, és én leszek ott a legkövérebb. A hasam olyan, akár a télapóé:( úgy érzem, semmi értelme ennek az egésznek, ha alapból kövéren megyek oda. Lehet, hogy szerencsésebb lett volna, ha 43 kilosan vonulok be, es nem igy? Tudnék valamit tenni, hogy reggelre visszamenjen a hasam és a súlyom a lehető legjobban?

(169 cm vagyok)

2017. febr. 27. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ott hibáztál, hogy anorexiás lettél, és nem próbálsz kigyógyulni belőle....
2017. febr. 27. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Kívánom neked, hogy gyógyulj meg. És ne csinálj semmit . Majd a kórházba rendbe szedik a súlyodat. Bízzál az orvosokba.
2017. febr. 27. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vonulj be így nyugodtan. Még 48 kilóval is sovány vagy és nem kövér.
2017. febr. 27. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az csak víz és salakanyag, illetve megteltek a glikogén raktáraid... és ezt te is tudod, ha valóban evészavaros vagy, biztos elég tájékozott vagy a témában.

Abból a szempontból nem jó, hogy ez lesz a a kiindulási súlyod, ehhez képest kellene híznod a kórházban, legalábbis nekem ez volt. Ha a 43 kg-hoz képest kellett volna híznod, az nyilván kevesebb kg pluszt jelent. Lehet, hogy az első napokban te pont, hogy fogyni fogsz bent, mert a "bezabált" ételmennyiség fog ürülni belőled.

Én ha sokat ettem, akkor hashajtóztam, de ezt semmiképpen ne csináld. Esetleg lehetnél őszinte az ottani dokival és nővérekkel, akik felvesznek, elmesélhetnéd, hogy féltél, és ezért sokat ettél tegnap, el is mondhatod, miket.

És nyugi, nem Te leszel a legkövérebb! Nálunk volt egy csomó normál súlyú lány is, sajnos az evészavar nem csak azokat érinti, akik csontsoványak.

2017. febr. 27. 20:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Egyébként szedtem be hashajtót (keserűsóból 50g-ot. Tudom hogy túl sok:\ de már hozzászoktam) még nem történt semmi.. Csak még puffadtabb lettem.. És köszönöm kedves utolsó az ötletet, hogy őszinte legyek. Az leszek, és remélem valamennyire meg fognak érteni.

2017. febr. 27. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!