Remeg a kezem, a jobb szemem vibrál, izomgörcseim vannak ezen felül zsibbadnak a lábaim! Rosszul vagyok mit tegyek?
talán az élethelyzeted okozhatja, valamilyen számodra megoldhatatlan dolog.
kor, nem?
Nem tudom hány éves vagy, de jobban jársz, ha hagyod azokat a bogyókat és veszel valami magas dózisú multivitaminkúrát, mielőtt zombit csinálnak belőled.
Nekem is volt hasonló, Lenkei kúra teljesen renbehozott 2 hónap alatt. Gyógyulást neked! (N)
egyébként egy roppant feszült idegállapot tud ilyen tüneteket okozni.
keress okot!
feszültségre jó tud lenni a légzőgyakorlat, nyujtógyakorlat, ill. szemet pihentesd, takard le a két tenyereddel, hogy ne menjen be fény.
ha van lehetőséged maszsiroztasd át a hátadat, válladat, vagy old meg egyedül, esetleg egy kicsit használtabb, már kissé kaparós, (nem puha ruhaöblitős) törölközőável dörzsold át szárazon a testedet, hogy a vérkeingés jobb legyen.
2-es! Elhiszem hogy téged rendbe hozott a vitamin! De tényleg örülök neki nagyon! Csak nekem olyan súlyos tüneteim vannak hogy vitaminnal kezelhetetlen SŐT még gyógyszerekkel is talán nagyon nehezen karban tartható!
Az izmaim görcsösek, merevek és a szemem vibrál és elég kellemetlen mert néha a szemhéjam rángatódzik és más ember is látja esetleg ez rossz. Ezen felül még zsibbad mindkét lábam tartom őket és leeresztenek meg úgy zsibognak és nem jó semelyik pozició nem túl kényemes!
3-as! Köszi a szembehunyos módszert azt fogom tenni! Most arra gondoltam így hirtelen hogy uborkát felvágok és ráteszem a szememre ártani nem árt! ;)
Amúgy meg ez nem pszichés alapon van szerintem mert pszichiáter főorvos úr aki megvizsgált (először egy mezei fiatalka doktor akart de nekem magas rangú orvos kellett)mondta hogy ez bárkinél előfordulhat! Szóval nem kell belemagyarázni dolgokat!
De a technikákat miket javasoltál köszönöm szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!