Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Remeg a kezem, a jobb szemem...

Remeg a kezem, a jobb szemem vibrál, izomgörcseim vannak ezen felül zsibbadnak a lábaim! Rosszul vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul vagyok tetsileg. Mindkét kezem erősen remeg, a jobb szemem vibrál vagy hogy írjam le. Ezen felül a lábamtól a karomig begörcsölnek az izmaim. Orvosi vizsgálatra berkerültem kórházba minden lelet negatív neurológiáról átutaltatak pszichiátriára ott mmpi teszt alapján hisztériás reakciónak minősítettek, személyiségzavar kíséretében. Záródiagnózis: F44.0 Konverziós zavar, F60.4 Hisztrionikus szem. zavar tünetek jelentős csökkenés ezt írták majd Nyugtatót adtak és hazabocsátottak kontrollra vissza kell majdmennem. Na most még mindig szenvedek a tüneteimtől jó a görcsök már nincsenek annyira meg a remegés sem de a szemem még mindig vibrál.

2016. nov. 28. 19:32
1 2
 11/15 gömbicica ***** válasza:

szia.

amit irtam jóindulattal irtam.

nem részletezném, hogy mit ésmiért kérdeztem :( :(

és most már nem is vagyok rá kiváncsi.

tőlem lehetsz fiu vagy lány is!

oldd meg a gondodat.

Ha a doktornéni,bácsi azt mondta amit, akkor nincs semmi gond.

ha szenvedsz, hát igy jártál.

jobbulást!

2016. nov. 28. 21:35
 12/15 gömbicica ***** válasza:

"először egy mezei fiatalka doktor akart de nekem magas rangú orvos kellett)"

vicckategória vagy!!! :D :D

2016. nov. 28. 21:37
 13/15 gömbicica ***** válasza:

Hisztériás reakció! hmmm

[link]

[link]

csak, hogy tudd, mit irtak a záródiagnozisra :D

2016. nov. 28. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:
vitaminok pl.: magnézium
2016. nov. 29. 11:58
 15/15 JasDave válasza:

Ezek pánikbeteg tünetek. Szemét egy betegség, de legyőzhető.

Sokszor kiváltó oka sincs, vagy nem ismert, de lehet tartós. Nagyon is.

Hétköznapi stressz, cigaretta, felgyűlt problémák súlyosbíthatják.

A betegség felhívja a figyelmedet, hogy nem ott tart az életed, ahol te szeretnéd. Ezért kreálja a legszínesebb, legváltozatosabb tüneteket. Hogy odafigyelj magadra.

Megoldható probléma. :) Keress szakembert, lazíts ahoyg csak tudsz, csináld amit szeretsz, legyél azokkal akikkel szeretnél! Sokat segít.

2018. febr. 9. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!