14 éves Youtubos vagyok és lego stopmotionokat csinálok, de sajna törölnöm kellet 7 videomat mert hát engem valószünűleg szekálnának hogy én még legozok, pedig nem játszok csak videokat csinálok a legoval szerintetek jó hogy ilyen videokat csinálnom?
Miért hagyod, hogy mások mondják meg mi menő és mi gáz? Ha ennyire akarod követni a sok birkát, akkor csináld névtelenül a videókat és ne beszélj róluk, de semmiképpen se hagyj fel a hobbiddal. Ez egy készségfejlesztő cucc.
Ilyenkor csalódott vagyok, hogy néhányan nem tudnak önmaguk lenni ismerősök nyomása miatt.
Küldj privátban linket majd, érdekel mit alkotsz.
Irjaaa neg tanúlníí
Amúgy a Lego egy kortól független dolog. Felnőttek is csinálják sokan, jó kreatív rs drága hobbi. Én már kinőttem ezek a kinőttem dolgokból, csinálom ami tetszik.
Amúgy Lego technikai változatát (amelyikben az intelligent brick van) még egyetemen is használják. Almighty Arjen is egy Lego kedvelő ember múltkor pl tengerparton építettek vasutat Legoból egy másik emberrel. Szerintem ha elég igényesen csinálod akkor nem érdekes a többiek "gyerekeknek való a Lego" típusú hülyeségeik.
Ha nem a kérdésre válaszoltam akkor írd le magyarul is a kérdést ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!