Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell facebookra babás...

Miért kell facebookra babás gyerekes jépet nonstop föltölteni? Elhuszem, hogy örül neki az adott szülő, aranyos, de gyereket kb bárki tud "csinálni".

Figyelt kérdés
Az se nirnális ha valaki a kocsijával villog. De ,ha ritka akkor még meg is értem...
2017. aug. 16. 09:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én teljesen megértem a kérdező mire gondol. Nekem két olyan ismerősöm van akik ilyenek. Megértem büszke a gyerekére, mindenki büszke rá szerintem. Az se baj ha néha dob fel képet róla, hisz legalább rokonok, ismerősök is látják, hogy nő a gyerkőc... de mikor naponta minimum 5 képet tölt fel... "most szundikálunk, épp büfiztünk, az új babakocsival, apa elé menet, fürdéshez készülve " és még sorolhatnám tovább, és minden nap ipari mennyiségben, akkor bizony elég irritálóvá és unalmassá tud válni a dolog.

Jó, persze szólni ezért senkinek nincs joga, de ahogy már más is írta, szépen stop követés, és probléma megoldva.

2017. aug. 17. 01:44
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja a másik meg a kommentelők tábora, akik képesek minden kép alá betolni valami ömlengő kommentet mintha kötelező volna, még ha alapvetően a való életben nem is valami érzelgős típusok, a kép alá akkor is be kell valamit írni, hogy mindenki lássa, hogy de értékeli a képet stb...
2017. aug. 17. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!