Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell facebookra babás...

Miért kell facebookra babás gyerekes jépet nonstop föltölteni? Elhuszem, hogy örül neki az adott szülő, aranyos, de gyereket kb bárki tud "csinálni".

Figyelt kérdés
Az se nirnális ha valaki a kocsijával villog. De ,ha ritka akkor még meg is értem...
2017. aug. 16. 09:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
18%
Mi a f..szért pontozod le azt, akinek nem az a velemenye mi t neked... te vagy a szanalmas...
2017. aug. 16. 09:36
 12/22 anonim ***** válasza:
60%

#7 egyetértek a lényeget megfogalmaztad. Senki nem kivancsi rá, mindenkinek a sajátja a legszebb, legokosabb stb.

Én az ilyen ismerőseimnek általában leállítom a követését, mert egyszerűen nem érdekel.

2017. aug. 16. 09:37
 13/22 anonim ***** válasza:
65%
Mert arra megy a lájk 😂
2017. aug. 16. 09:37
 14/22 anonim ***** válasza:
25%

Akkor mit rakjon ki az ember?

Nem csak jótékonysági hirdetéseket lehet kitenni

Persze, az tényleg nem oké, ha valaki túlzásba viszi. De ha pl nyaralt, miért nem tehet fel képeket, vagy a gyerekéről, amikor mondjuk voltak valahol?

Neked ez ennyire fáj? Vagy csak irigy vagy a boldogságukra?

2017. aug. 16. 09:39
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

Mindkettő, amit írtál, bocs nem kioktatni akartalak.

A barátnőmnek különösen primitív ismerősei is vannak ilyen szempontból, van pl. egy férfi, akinek a gyereke a profilképe és közben sorra ilyen bikinis-csajos képek alatt nyáladzik. :D

Barátnőm egyszer lájkolt direkt egy childfree/gyerekmentes oldalt, ne tudd meg, miket kapott az ilyen babás ismerőseitől. Akik nagy szentként mutogatják a gyermekeiket. A legenyhébb az volt, hogy meddő k....

2017. aug. 16. 09:40
 16/22 anonim ***** válasza:
69%
Nem azzal van baj ha tesz ki valaki családi képet, csak orrba-szájba minek...
2017. aug. 16. 09:41
 17/22 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem az sem jobb, ha valaki állandóan az új cuccairól posztol képeket, vagy arról, hogy minden hétvégén wellness hétvégézik. Nem mondanám zavarónak, tovább görgetek és kész, egyszerűen csak értetlenkedem, hogy miért kell valakinek állandóan visszaigazolás arról, hogy mekkora f***a gyerek, amiért neki ez van, avagy ezt megteheti, avagy ennyire boldog a párjával, ennyit főz, ennyire beteg, stb... Én roppant önbizalom hiányos embernek tartom azt, aki a facebookon keres önigazolást minden tettére.

Számomra jó érzés egyébként látni a régi ismerősök, osztálytársak, barátok életének fontos szakaszait. Hogy megházasodtak, hogy gyermeket nevelnek. Havonta, 2 havonta felvillan egy kép, hogy mi történt velük, tök jó, léleksimogató visszagondolni a múltra és arra, hogy ahhoz képest hol tartunk most. A nagy túlzásokat nem szeretem, pl. amikor a gyerek le van fotózva 15-ször egymás után ugyanabban a pózban és ugyanazon a helyen, csak az egyiken így áll a szája a másikon meg úgy. A 15-ből elegendő lenne 1 képet feltölteni, nem kell mind a 15. Na ezt szoktam tovább görgetni.

2017. aug. 16. 09:47
 18/22 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem maga a face meg insta is qrva gáz. Szánalmas, gyermeteg. Gyereket posztolni, reggelit, ebédet, vacsorát, nyaralást, autót, új párkapcsolatot, haldokló nagyit, ultrahang képet meg egyáltalán kiteregetni az életed. SZÁNALMAS!
2017. aug. 16. 10:00
 19/22 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ilyet az csinál, akinek az a legnagyobb érdeme életében, hogy gyereket nemzett, úgy értve, azonkívül semmilyen sikerélménye nincs az életben, és bizonygatni akarja, hogy ő akkor jó anya, jó apa. Akinek egészséges az élete, az nem szűnik meg a saját személyisége lenni, nem lesz egyből "ANYUKA" meg "APUKA". Plusz azt is belátja, hogy nem mindenkinek érdekes, hogy "jujj, Karcsika most megfogta a kislábujját".
2017. aug. 16. 14:57
 20/22 anonim ***** válasza:
72%
Feltünési viszketeg prolik. Úgy kb a face 90 %-a ilyen, én már jó ideje csak kamu profilból nézek fel néha ,de semmit nem javult a helyzet. Mindenki posztol orrba szájba teljes mértékben csak őrá tartozó dolgokat ,a sok hasonszőrű proli meg keresztbe promózza egymást, és nyáladzanak a képek alatt. De nem csak gyerekkel, hanem értéktárgyakkal,meg ide oda utazgatással is ez megy. No meg a nagy magvas gondolatok a giccsképek alatt...áá, agyhalál. Nincs nekem erre időm ,és nem éri meg erre az internet erőforrásait pazarolni.
2017. aug. 16. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!