Miért kell facebookra babás gyerekes jépet nonstop föltölteni? Elhuszem, hogy örül neki az adott szülő, aranyos, de gyereket kb bárki tud "csinálni".
Figyelt kérdés
Az se nirnális ha valaki a kocsijával villog. De ,ha ritka akkor még meg is értem...2017. aug. 16. 09:11
2/22 anonim válasza:
Kövesd ki.
Foglalkozz a saját életeddel.
*problem solved*
3/22 anonim válasza:
ööö pssszt! Unfollow gomb! Csodát tesz! ;]
4/22 anonim válasza:
Én sem szeretem, ha túltolják a babás dolgot, de kérdező veled is probléma van, ha nem bírod elfogadni, hogy más a véleménye az illetőnek. "Ha nem érted mire gondolok,akkor sajnállak. :)"
5/22 A kérdező kommentje:
Persze ezt nem írtam,hogy az ilyennek a tevékenyaégét nem követem bocsi. :) Csupán feltettem a kérdést,hogy ebbe mi a jó?
1. A gyerek is egy olyan dicstárgy már mint egy lakás, autó?
2. Az adott szülő ezzel próbálja az önbizalmát növelni,hogy a gyereke mennyi likeot kap?
2017. aug. 16. 09:27
6/22 anonim válasza:
Intelligencia hiánya...
Más nem köti le, unatkozik, azt hiszi ezzel milyen hatalmas dolgot tett, közben csak szaporodott... És mivel ilyen hülye szokás van, hogy mindenki ki akar rakni valami büszkeséget a facéra, ők csak a gyereküket tudják felmutatni, más érdeklődési körük nem nagyon van.
7/22 anonim válasza:
Az unfollow gombot ajánlom én is, hidd el, a legjobb, ha nem is látod az olyan tartalmakat, amik idegesítenek. Van olyan ismerősöm, aki egy nap 40 virágcsokros képet posztol ki, van, aki a gyereke minden pillanatát örökíti meg, van, aki ájtatos idézeteket, imákat oszt meg. Iratkozz le róluk, és a probléma megoldva. Ahogy te is, ők is azt tesznek ki a fészre, amihez csak kedvük van, ami tetszik nekik, amire büszkék. Ha nem érdekel, akkor egy kattintás.
8/22 anonim válasza:
De egybénként hogy említed a lakást, autót, az is gáz... mármint azokat felrakosgatni és felvágni velük....
9/22 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van,rossz reakció volt. Bocs. :) Én is vettem egy autót nem mondom,hogy nem töltöttem fel róla képet,kb 1 év alatt 2t. De nem napi 8at,hogy most úk felni,új kormány(értsd pl a babab új ruhát kapott),stb
2017. aug. 16. 09:29
10/22 A kérdező kommentje:
9 igazad van. Én is írtózok,ha valaki azzal dicsekszik,higy luxus nyaraláson van Szicília,stb Új haja,ruhája.
2017. aug. 16. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!