Mi volt a legaranyosabb dolog, amit a gyereked mondott neked?
3,5 éves kisfiam nemrég otthon, jövés-menés-játék-pakolás közben egyszer csak rám nézett a nagy szemeivel és hatalmas mosollyal közölte, hogy boldog a szíve :-)))
azt hittem megzabálom, nagyon cuki volt, hát elmorzsoltam két könnycseppet...
Most volt egy par napja, hogy reggel, ebredes utan, amikor mentem erte a szobajaba ezt mondta, amikor meglatott:
-Szervusz kiscica, mi ujsag?
Es iszonyu aranyosan mosolygott melle :D Fiu egyebkent, meg csak most lett 2 eves, tehat nincs tul sok amibol lehetne valogatni, de egyre tobbszor mond ilyen cuki dolgokat. Rengeteg meset olvasunk mostanaban es nagyon sok dolgot megjegyez belole.
Anya! Te vagy a legvilág!
2,5-3 éves lehetett
Kisfiam: anya te vagy a legszebb anyuka :)
Meg amikor beteg voltam hozott zsepit , apjaval teát, amikor azt mondta "anyuci szeretnènk mèg egy tesót" meg sokaig sorolhatnam.. A novere is tud nagyokat szolni.
Amikor terhes voltam simogatta, beszelt hozza, pl " öcsi alig varom hogy gyere", " anya, öcsivel rosszak leszunk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!