Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek mit szeretnek...

Az emberek mit szeretnek ezekben a dolgokban? Vagy csak én tartom felesleges hülyeségnek ezeket a dolgokat?

Figyelt kérdés

Pl:despacito

Mit szeretnek benne? Szerintem a 80 % azt se tudja miről szól, mégis úgy imádják hogy az valaji hihetetlen

Pl:@... elvisz nyaralni, vesz neked kocsit, ő állja a big mackedet stb

Ennek mi értelme van? De most komolyan ha valaki megtudja velem értetni, megköszönöm

Pl:fidget spinner

Elvileg arra van hogy megnyugtasson. Engem meg pont hogy felidegesít

Nagyon nagy baromságnak tartam ezeket a dolgokat, és tényleg nem értem mit esznek ezeken az emberek. Valaki magyarázza már el

2017. júl. 25. 12:56
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Despacito:

Azért szeretik az emberek, mert ez egy zene. És tetszik nekik. Meg jó a dallama, és az mindegy, hogy nem tudják miről szól attól még jó zene.

@: Azokat én se szeretem nagyon. De amúgy csak a vicc miatt csinálják.

Fidget Spinner: Nekem is van. Álltalában ha nagyon nagyon nem tudom mit csináljak akkor szoktam használni. Tudod milyenek az emberek. Ami divat, és menő azt feltétlen meg kell venni.

2017. júl. 25. 13:10
 2/11 A kérdező kommentje:
@: De mi vicces abban? Most komolyan , mi vicces van benne?A fidget spinnernek semmi értelme szerintem. Mármint oké, ha nagyon unatkozol akkor talán lefoglal, de amúgy mi értelme van? Mármint csak pörgeted a kezedben
2017. júl. 25. 13:33
 3/11 A kérdező kommentje:
A despacitot meg nem hiszem el hogy nem unják. Hónapok óta folyik még a csapból is , annyira meg nem egy nagy durranás hogy ne unjanak már végre rá.
2017. júl. 25. 13:33
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Muszáj ennyit hisztizned? Nem tudnál saját dolgoddal foglalkozni, ahelyett hogy az embereken meg a divaton bőgsz?

"De mi vicces abban? Most komolyan , mi vicces van benne?"

Valakiknek olyan a humorjuk, és az a vicces. Hogy magyaráznád el egy viccben, hogy mi a vicces? A vicc jön magától, mert van humorod, te meg itt bőgsz a válaszért, hogy mi a vicces benne..

"A despacitot meg nem hiszem el hogy nem unják. Hónapok óta folyik még a csapból is , annyira meg nem egy nagy durranás hogy ne unjanak már végre rá."

Mi közöd van hozzá hogy ki mire un rá? Annyira imádom, hogy megbolondulsz azért, mert mások mivel foglalkoznak, és mit hallgatnak. Neked aztán nagyon jó életed lehet, hogy csak másokkal tudsz foglalkozni.

Azt eszik az emberek benne, hogy bármi ami felkapott, azt nyomják ezerrel, mert nyomorékok. Ennyi, de nyugodtan háborogj még egy csomót hogy az emberek mit miért csinálnak.

2017. júl. 25. 14:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, mi az a despacito.

Fidget spinnerem van. Amikor nyelvet tanulok, és a szavakat ismételgetem magamban, járkálni szoktam, és a kezemben tartom. Valahogy ellazít, kevésbé vagyok stresszes, és így könnyebben megy a tanulás. Teljesen természetes, hogy az emberek ízlése különbözik, hogy valamit az egyik ember szeret, a másik meg ki nem állhatja. Különbözőek vagyunk.

2017. júl. 25. 14:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem az zavar hogy szeretik , de ha felmegyek facere vagy barhova vagy a despacitos videot latom vagy a @ kepeket.Es rohadtul unalmas mert egyszeruen nem birok rajonni hogy mi ertelme van ennek .
2017. júl. 25. 15:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Es kepzeld jó életem van, boldog vagyok , csak ha egy farasztó nap után felmegyek bármelyik oldalra valahogy nincs kedvem nevetne a @ képeken , mivel rohadtul nincs semmi vicces
2017. júl. 25. 15:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Semmi vicces benne. És ilyenkor elgondolkozok hogy ezeknek mi értelme van. Ennyi. De sejtettem hogy lesz legalább egy olyan ember aki viccesnek találja ezeket a dolgokat. Elég ,,jó,, emberismerő lehetsz amúgy ,
2017. júl. 25. 15:45
 9/11 anonim ***** válasza:
49%

Te meg nagyon egy elkeseredett,pesszimista,undok ember vagy.A Despacito jó zene és szeretik.Mit érdekel miről énekel v te az angol zenék 99%-nak tudod hogy mi a szövege?

A Fidget Spinner pedig autista gyerekeknek volt kitalálva eredetileg,de egészséges emberek között is bejött.Megnyugtatja és növeli a figyelem képességet.

A másik kérdés meg nem tudom miért jön ide?Nyilván az emberek szeretnek örömet okozni a másiknak,ezért fizetnek helyettük,de az ő dolguk.

Téged miért bántanak ezek a dolgok?Ha megunod és idegesít,de netezz,vagy csak olyna oldalakon legyél,ahol nincsenek ilyen dolgok.Gyűlölöm az olyan embereket akik megszólnak másokat,most akkor mi,kössem fel magam v téged?!

2017. júl. 25. 18:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A Despacito segít abban, hogy megfeledkezzek a mentális problémámról, a cisztákról, amik meddőséget okoznak és az ebből adódó fájdalomról.

Igen, meg lehet unni valamit, ami már hónapok óta felkapott. De én nem vagyok fent egyik közösségi oldalon sem, a saját szórakozásomra meg azt csinálok, ami jólesik, vagy éppen jobban vagyok tőle.

Remélem, más nézőpontból is meg tudtam világítani a kérdésed. De ha ennyire egy irányba vagy beállva, akkor feleslegesen mondtam el.

L/19

2017. júl. 25. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!