Tényleg hülyeségnek számít, ha ilyeneket csinálok szabadidőmben?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és nemrég elkezdtem oroszul tanulni meg egy ideje próbálok angolul beszélni külföldiekkel, hogy ezzel is gyakoroljam. Egyik osztálytársam szerint ez hülyeség. Nem mellesleg ő olyan, hogy egész nap csak döglik és semmit nem csinál. Még csak nem is tanul, mindig rólam puskázik stb.2017. ápr. 23. 15:35
2/8 anonim válasza:
"Én szorgalmas vagyok, szerény és okos, az osztálytársam meg lusta és buta. Kérlek dicsérgessetek engem, jó?"
3/8 anonim válasza:
Nem, az jó, ha tanulsz, pláne egy nyelvet.
Habár a #2 válaszoló is jót írt.
4/8 anonim válasza:
És akkor most mi a kérdés?
Szerinted jó? -> akkor jó
szerinted nem jó- > akkor nem jó
Bármit is gondolsz, igazad van!
Miért is kell ehhez mások megerősítése?
Azért kezdtél el oroszt tanulni, mert téged érdekel leköt, jó időtöltés.. vagy azért mert a szomszéd pistike mondta?!
5/8 anonim válasza:
Semmi sem hulyeseg, amiz elvezel, szorakoztat vagy a javadra valik. Ha meg mindegyik, akkor kesz fonyeremeny
6/8 anonim válasza:
Ez majd akkor fog kiderülni, ha dolgoztok. Az az ügyesebb aki hosszabb távon többet keres
7/8 anonim válasza:
Ha tudod a választ a kérdésre, miért teszed ki?...
U.i.:
Viktor mondta, hogy tanulj oroszul? :D
8/8 TappancsMancs válasza:
Az orosz nyelv az ami meglepő benne. Az angolul tanulás és beszélgetés az biztos hasznos lesz mert az első számú világnyelvnek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!