Ha 18 éves fiúként kaptam ajándékba gyereknapra egy tök cuki mosómaci plüsst, az miről árulkodik? Nem vesznek felnőtt számba? Jó bevallom imádom a plüssöket és soha nem válnék meg tőlük, de a testvéreim körbe röhögtek, pedig fiatalabbak nálam.
Szóval, kaptál egy tök cuki mosómaci plüsst. Mivel így vélekedsz róla, ez azt jelenti, hogy tetszik. De írtad is, hogy szereted a plüssöket. Szóval ahogy előttem is írták, nagyon jól ismer az aki vette neked. Örülj neki. Mindenki gyűjt valamit. Semmi gáz nincs ebben. 18 évesen én születésnapomra egy vakondos tortát és rajzot kaptam. Nem előírás, hogy 18 évesen sztriptíz belépőt vagy csak piát adhatnak ajándékba... sőt szerintem ez sokkal személyesebb ajándék mint ha odadobnának eléd gyereknapra egy üveg piát, mert már nagy vagy :)
Hidd el 18 évesen sokkal másabb még a felfogásod mint pár évvel később lesz.
A tesóid azért nevetnek mert a tesóid. Szekálnak, mert ez a dolguk :D Semmi baj nincs ezzel. Szimpla testvéri szivatás szerintem.
Ha meg valaki azt írja, hogy dedós, stb.. azt meg sz*rd le telibe. Majd megissza a piát amit vettek neki csak mert már "nagy".
Azt jelenti, hogy akitől kaptad, az szeret.
1#-nek is írom: Én 42 éves férfi vagyok, a múltkor kaptam a keresztlányomtól egy plüss malackát, és imádom! A keresztlányomat is és a malackát is. És nem érzem magam dedósnak.
Szerintem ez egy aranyos gesztus volt attol akitöl kaptad
Semmi szégyellni való nincs benne. Nekem is van egy cuki pamda plüssöm mert imádom őket :) aki meg cikiz emiatt az az éretlen gondolkodású nem pedig te
Dede, felnőtt számba vesznek, csak tudják mit szeretsz! :)
Az anyukámtól egy szìnváltós bögrét kaptam, mert imádom a bögréket (amúgy a plüssöket is)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!