Miért van ennyi túlsúlyos és lusta ember a20 és 30 éves korosztályban?
És miért van ennyi gondolkozni képtelen, ostoba, korlátolt, unintelligens szar a fiatalok és az öregek közt is?
A butaság a szégyen, nem pár plusz kiló.
Szerintem a legnagyobb ostobaság egyike ha valaki saját magával szemben igénytelen és ha még pluszban rombolja is magát vele.
És én nem néhány plusz kilóról beszéltem hanem túlsúlyról
Reggel fél 7-kor kelek fel. Arra van időm, hogy felöltözzek, de rögtön indulnom is kell, hogy 8-ra beérjek. 17:30 körül érek haza. Államvizsgázni fogok, tanulnom kell, mert szeretném végre befejezni az egyetemet. Másnapra össze kell készítenem valami ebédet és reggelit. Most tartunk ott, hogy este 8 van. Ekkor megyek el zuhanyozni majd aludni, hogy másnap reggel fel bírjak kelni. Ja, és önmagamra még nem is volt idő.
23/F
Hasonló cipőben járok mint te egyedül élek szüleim meghaltak 22 éves vagyok háztartást vezetek dolgozom tiszteseggel és tanulok
22 férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!