Van olyan esetleg aki Within Temptationt, Epicát hallgat 13-17 között? Csak szerintem van rettentő kevéy ember aki őket hallgatja/szereti ilyen korosztályban? Esetleg csak engem kerültek el messzire?
Imádom őket:D 13 évesen kezdtem őket hallgatni, most vagyok 16.
Fajbeli hovatartozás...Hát ezen mosolyogtam:D Inkább nem mondok semmit, mert valamelyik önérzetes csoportosítónak még elpattan egy ér az agyában.
Egyébként, nem hiszem, hogy megmondanák rólam a 'hovatartozásom' ha nem a Nightwish felsőm van rajtam:D
Oké. Elképzelhető, hogy nem ez volt életem legdiplomatikusabb válasza...ez se lesz az, de nem is törekszem rá. Kifejtem a problémámat, hátha úgy jobban megérted és senkinek nem kell elpattant ér. ^^
Az olyanok mint te, mint ti...emberek. Úgy mint én mint a szomszédod, vagy a pasas akitől minden reggel veszed a kenyeret. Akkor meg mi a fene értelme vannak ennek a megkülönböztetésnek? Nem a nép skatulyáz be téged, hanem te "skatulyáztatod be" magadat azzal, hogy méteres betűkkel hirdeted, hogy mit szeretsz. Én is szeretem Dispatch-et...de nem hirdetem. Mert nem kell. Nincs rá szükség, érted? És aztán csodálkozol amikor valaki elítél vagy lenéz mert a pofájába nyomod azt amit ő nem szeret.
Magadnak okozod ezt a skatulyázgatást. Oké lehet, hogy te személyesen nem. Lehet, hogy csak havonta egyszer veszed fel azt a pólót, bár azt is feleslegesnek tartom. Mindezt inkább köszönd a társaidnak akik ilyen megítélést harcoltak ki a rockereknek.
Persze ilyenkor lehet jönni ezzel a "vállald fel hogy egyedi vagy" dumával. De nem attól leszel egyedi, hogy tömeggyártott túlértékelt feliratos pólókba rohangálsz.
Remélem, hogy ez elég diplomatikus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!