Szerintetek egy ember külsője elárulja azt, hogy milyen ember ő, milyen személyiség?
Itt most gondolok mindenre... A kisugárzásra, az ember kiállására, a mozdulataira, a gesztikulációjára, és persze az arcvonásaira, a testalkatára.
Szerintem abszolút igen. De először azt gondolhatjuk, hogy tévedtünk, és abszolút nem igaz ez. Mivel először ha megismerünk valakit, akkor azt mondhatjuk: ó, téged más emberként képzeltelek el. Aztán ha jobban, sokkal mélyebben megismerjük, akkor általában rájövünk, hogy nem tévedtünk: ez az ember valóban ilyen, ahogy a külseje alapján feltételeztük.
Úgyhogy szerintem külső tulajdonságok alapján, ha nem is 100%-ban, de 90%-ban lelehet írni egy embert.
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést?
A múltkor már megmondtuk, hogy hülye vagy.
Miért nem a kérdésre reagálsz?
Miért kell idetrollkodni?
Nincs jobb dolgotok?
Hol raktam fel ezt a kérdést korábban? Szeretnék akkor linket látni.
Néha van, hogy valakinek arckifejezésén látszik a rosszindulat.
De egyébként a külső nem árul el semmit.
Még az öltözködés is jóval kevesebbet, mint elsőre gondolnánk.
"Itt most gondolok mindenre... A kisugárzásra, az ember kiállására, a mozdulataira, a gesztikulációjára, és persze az arcvonásaira, a testalkatára.
Szerintem abszolút igen. De először azt gondolhatjuk, hogy tévedtünk, és abszolút nem igaz ez. Mivel először ha megismerünk valakit, akkor azt mondhatjuk: ó, téged más emberként képzeltelek el. Aztán ha jobban, sokkal mélyebben megismerjük, akkor általában rájövünk, hogy nem tévedtünk: ez az ember valóban ilyen, ahogy a külseje alapján feltételeztük.
Úgyhogy szerintem külső tulajdonságok alapján, ha nem is 100%-ban, de 90%-ban lelehet írni egy embert."
Ha ennyire biztos vagy a magad véleményében, akkor miért kérdezed?
"Köszi a felvilágosítást, mindjárt ugrok is a Dunába."
Ugrani nem érdemes. De a kijózanítóba küldeni azt, Aki egy emberről jellemrajzot készít pusztán az arca alapján, érdemes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!